2777
2789
متاسفانه هر کار می کنم نمی تونم عکس بزارم

منم بلد نبودم ولی خیلی راحته گوگل بزن آپلود عکس بعد عکسو بزار لینکو کپی کن بفرس اینجا 

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من چهار روز مونده به پریودیم موقع تخمگذاریم خیلی درد کمر و تخمدان داشتم که هیچوقت نداشتم از بعد پری اخرم که تموم شد تو اقدامیم دعا کنید منم باردار باشم الان هیچ علائمی ندارم 

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱

سمت تخمدان چپم یه تیر کشیدن خفیف گاهی دارم اما نه اونجوری که ۸ روز پیش داشتم؛ بی بی زدم امروز صب منفی بود اصلا" هاله هم ننداخته بنظرتون درسته یا الان نشون نمیده بی بی چک ؟

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱

مادرشوهرم هر بار ازم میپرسه حامله نیستی 😔 همیجوریش که با ازدواج ما مخالف بود وای بحالم اگه بچه دار نشیم چون شوهرم اصلا" مشکلی نداره دکتر گفت از هر نظر عالیه دو بارم چکاپ رفته هر بار گفتن مشکلی نیس 

تورو خدا دعا کنید من باردار باشم🙏🌺 وگرنه نمیدونم سرگذشت زندگیم چی میشه شوهرم منو دوس داره منم خیلی دوسش دارم بچه هم خیلی دوس داره شوهرم اینو متوجه شدم اما جلو روم تظاهر میکنه که اشکالی نداره و مهم نیس اما من نمیخام دست ماورشوهرم آتو بیفته ، هر بار اومد خونمون بین من و شوهرم دعوا شد نمیدونم انگار ورد میخونه تا نمیان خیلی خوبیم خوشیم اما وقتی میان خونمون زندگیم کن فیکون میشه از خدا میخام همه منتظرارو صاحب اولاد سالم و صالح کنه به منم بچه سالم بده آمین🙏🌺

تورو خدا دعا کنید من باردار باشم🙏🌺 وگرنه نمیدونم سرگذشت زندگیم چی میشه شوهرم منو دوس داره منم خیلی ...

انشالله بزودی دامنت سبز میشه عزیزم برات دعا میکنم💖

سمت تخمدان چپم یه تیر کشیدن خفیف گاهی دارم اما نه اونجوری که ۸ روز پیش داشتم؛ بی بی زدم امروز صب منف ...

عزیزم صب کن ازموعدت بگذره بعد

انشالله بزودی دامنت سبز میشه عزیزم برات دعا میکنم💖

مرسی عزیزم🙏

عزیزم صب کن ازموعدت بگذره بعد

اخه ۴ روز بیشتر نمونده؛ دلیل خاصی وجود داره که میگن بعد تاریخ پری باید بی بی چک زد؟ همش فک میکنم خب الان با چهار روز دیگه مگه چقد فرق داره خلاصه یه هاله باید مینداخت اما هیچی نشون نداد اصن خیلی ناراحتم

اخه ۴ روز بیشتر نمونده؛ دلیل خاصی وجود داره که میگن بعد تاریخ پری باید بی بی چک زد؟ همش فک میکنم خب ...

ن عزیزم باید هورمون خون بتا بره بالا ک نشون بده دیگه من ده روز از پریم میگذره هاله خیلی کم میوفته ولی امیدوار نیسم فک میکنم ماله بی بی چک هستش تایپک آخرم آخرین صفحه گذاشتم

ن عزیزم باید هورمون خون بتا بره بالا ک نشون بده دیگه من ده روز از پریم میگذره هاله خیلی کم میوفته ول ...

ان شالله که شما باردار هستی آرزو میکنم خدا یه نی نی سالم بهت بده بزودی 🙏🙏🙏🌺