2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یا نه

79 بازدید | 8 پست

18 ماهه در اقدامم 5 ماه پیش به دکتر مراجعه کردم و مشخص شد تنبلی تخمدان و چسبندگی لوله سمت راست دارم هر ماه کلومیفین و لتروزل و امپول اچ سی جی میزدم وطبق سونو ها معلوم شد که تخمک گذاریم روز های 17 و 18 چرخه ام هستش .اخرین پریودم 12 ابان بود و 28 ابان که سونو دادم فرایند تخمک گذاری مشاهده شد .و 27.28 و30 ابان رابطه داشتم .این ماه منتظر پریود بودم ولی خبری ازش نیست نمیدونم باردارم یا نه .چند روزه دردهای خفیف شکم دارم و ترشحات بی رنگ و بو.کسی از دوستان همچین شرایطی داشته ؟

خدایا به دخترم به ما رحم کن .دخترم سالم باشه ناامیدمون نکن
اوایل بارداری علایمی کاملا شبیه به قاعدگی داره

4 روزپیش بی بی چک زدم اون لحظه هیچ خطی نداشت .اومدم گرفتم خوابیدم یه ساعت بعدش که رفتم دیدم یه خط کمرنگ دیگه افتاده نمیدونم دلشو ندارم باز بی بی چک بزنم از نشدنها خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4 روزپیش بی بی چک زدم اون لحظه هیچ خطی نداشت .اومدم گرفتم خوابیدم یه ساعت بعدش که رفتم دیدم یه خط کم ...

به خدا توکل کن

فردا ناشتا بی بی چک بزن

ان شاءالله که مثبته

منم تگ کن بیام ذوق کنم💃🏿

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
به خدا توکل کن فردا ناشتا بی بی چک بزن ان شاءالله که مثبته منم تگ کن بیام ذوق کنم💃🏿

انشالله به خدا خسته شدم از انتظار