2821
2789

من چهار ماهه سز شدم 

نمیشه گفت درد نداره

به هرحال شکمتو چاقو زدن بخیه زدن

من بی حسیم رفت دردم شرو شد دردم شدیدمیشد همش ولی قابل تحمله و شیاف خیلی خوبه،تا دوسه روز واسه راه رفتن اذیتی بعدش همه چی اوکی میشه،من که راضیم از سزارین😊

من عمل کردم ولی کاش نمیکردم پدرم دراومد مخصوصا روز اول😖😖بعدش دردم کم بود البته کم نسبت به روز اول ...

والا منم درتعجب بود شکممو اینقد پاره کرده بودن فقط دو بار شیاف برداشتم دیگه درد نداشتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون همه بخیه😑حتی بهش فکر میکنم شکمم درد میگیره

نه عزیزم درد نداره طبیعیه بترسی ولی خوب دردش قابل کنترله اصلا نترس من خودم دوبار با فاصله کم سزارین شدم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
شما انجام دادین

اره عزیزم دوبار

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز