2821
2789
عنوان

مامانم😢

245 بازدید | 18 پست

من خیلی مامانمو دوست کنم بیش از همه آدمای دنیا برام مهمه.. هروقت خواستم برم خونشون بچه خواهرم اونجا بودکه خب من صبر میکردم...اما هربار ازش خواستم بیاد اینجا با پسرخواهرم اومد و اینجاهم همه ی حواسش به اونه..

مادرم زندگی جالبی نداشته هروقت به بهترین نحو ازش پذیرایی میکنم و دوست داشتم خودش بخوره که لااقل یکم جون بگیره عوضش همه رومیده به بچه خواهرمو هیچی نمیخوره واقعا از این رفتارش متنفرم همه رو ترجیح میده به خواهرزادم و برادرم...چیزی هم نمیتونم بهش بگم چون شروع به گریه کردن میکنه و شدیدا ناراحت میشه..حس میکنم براش مهم نیسم...خیلی حس تنهایی میکنم خیلی

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

وقتی خودش اینجور راضیه شما چرا الکی تلاش میکنی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهر زادت با مادرتون زندگی میکنن؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

خیلییی درکت میکنم 💔

من که تک فرزندم ولی مامانم داره خودشو نابود میکنه برای من 

اون سری دو روز رفته بودم پیش بابام ، وقتی برگشتم دیدم مامانم هیچی نخورده !!! تو اون دو روز فقط نون پنیر و قهوه خورده بود ☹😓😓

یچیزی بگم ناراحت نشی از خودم میگم خیلی ازماها اگه به یک نوع سبک زندگی عادت کنیم تغییردادنمون سخت میش ...

سبک زندگیشو کار ندارم...فک میکنه اونا بدبختن و هیچی گیرشون نمیاد بخورن درصورتیکه همشون دسشون به دهنشون میرسه  برای اونا تو سرسینش میزنه...گاهی اوقات سرم درد میاد از عصبانیت..

سبک زندگیشو کار ندارم...فک میکنه اونا بدبختن و هیچی گیرشون نمیاد بخورن درصورتیکه همشون دسشون به دهنش ...

میدونم بعضیا انقد غم دیگرانو میخورن خودشون فراموش میکن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
خواهر زادت با مادرتون زندگی میکنن؟

نه بابا...همش ور دل مامانمه..انگار ما بچش نیسیم..اون یکی خواهرم بچش معلولیت داره اونقدر به بچه اون علاقه نداره و رسیدگی نمیکنه که به این میکنه خب ماهم دلمون میشکنه...حس بدیه ببینی یه نفرو اینقدر دوست داری و اون برات ارزش قائل نیس و چسبیده به بقیه

خیلییی درکت میکنم 💔 من که تک فرزندم ولی مامانم داره خودشو نابود میکنه برای من  اون سری دو رو ...

ببخشید چرا😞اونوقت مامان من گاهی خلوتی خوراکی میخورد 🤣

خیلییی درکت میکنم 💔 من که تک فرزندم ولی مامانم داره خودشو نابود میکنه برای من  اون سری دو رو ...

آخه مادرم مطمئنم واسه منو یکی دیگه خواهرم اینجوری نیس😔😔نه که حسادت کنم...حس میکنم هیشکیو ندارم

ببخشید چرا😞اونوقت مامان من گاهی خلوتی خوراکی میخورد 🤣

نمیدونم من نباشم هیچی نمیخوره 😥😥 

یه بار اردو رفته بودم هر وعده میگفت عکس غذاتو بفرست من ببینم بعد که خیالت راحش میشد خودشم میخورد 💔

نه بابا...همش ور دل مامانمه..انگار ما بچش نیسیم..اون یکی خواهرم بچش معلولیت داره اونقدر به بچه اون ع ...

مادرتون سیاست رفتاری ندارن.شما بی دریغ محبتتوو احترامتو بکن ولی دیگه حرص نخور.هرکسی خودش انتخاب میکنه زندگیش چجوری باشه مادرارو نمیشه عوض کرد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
نمیدونم من نباشم هیچی نمیخوره 😥😥  یه بار اردو رفته بودم هر وعده میگفت عکس غذاتو بفرست من ببی ...

اخی😍😍😍مامان من گاهی اینطور هست بخاطرم صبر کنه یا سهمموجداکنه خونه نباشم ولی اخلاقای بخصوصی داره مثل اینکه خلوتی چیزی بخوره منم دیگه اینطورم ازخونه برن بیرون خوراکیارو غارت میکنم🤣

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792