2777
2789
عنوان

میخوام لباس خونگی بخرم ۱۰ میلیارد نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8894 بازدید | 426 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووووه ماااای گگگاااااااددددد  شوشو جونم الان یه تیلیارد زد به کارتم (مدیونی اگه فکر کنی کار ...

@بلوچ2  

@itak_gallery  

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
اسی دیگه کم کم کار به جاهای باریک کشیده میشه اثلا توهین میکنن😂😂😂

ن خدایی نکرده قصد جسارت ندارم ۵ میلیارد ای خدا اگه راستی راستی داشتمش چ تحولی ایجاد میکردم

چقدر سخته دوریت نفسم من توبه کردم امیدوارم توم منو بخشیده باشی🙏🙏🙏🙏🙏
چیه حسود پلاستیکی

ای کلک میخوای دعوا بندازیا

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
اووووووه ماااای گگگاااااااددددد  شوشو جونم الان یه تیلیارد زد به کارتم (مدیونی اگه فکر کنی کار ...

خخخخخ  خوب کار کردی رفتی خونه ی ددیت آخه یه تیلیارد چیزی میشه ددی من بیست هزار تیلیارد برام کارت به کارت کرده هیچی نیست خخخخخ  

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
اوا چجوری بدون هواپیما میرید بیرون نمیتونم درکتون کنم  

هواپیما خیلی قدیمی شده ما با جت جنگی اینور اونور میشیم سریعترم هست اهنگ تتل میزارم پا رو گاز میریم عشقو حال

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
ا و س گ و ل ب ی ک ا ر. اومدم فقط همینو‌بنویسم شاس تر از تو کسی نیس جز اونایی که نشستن میخونن

تو هم که نظر دادی شاس تر از همه ای😏

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
اومدم 😁

خوش اومدی ببین ددی های بقیه رو کیف کن خخخخخ

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
2790
2778
2791
2779
2792