2777
2789
عنوان

حال بد

47 بازدید | 7 پست

واقن من آدم بدی نیستم به خدا برا همه خوبم ولی انگار محبت من خار داره همه میان میرن تو چشمم 😔

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ی مدت مثل خودشون باش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی مدت مثل خودشون باش

نمیتونم مهربونی اینش بده دیگه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چي شده مگه

حالم کلا گرفته ست حس میکنم خیلی از محبت هام سو استفاده میشه 

نمیتونم مهربونی اینش بده دیگه 

اینجوری بیشتر ازت سو استفاده میکنن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اینجوری بیشتر ازت سو استفاده میکنن

میکنن دیگه تیکه و کنایه از دهن همه در برابر مهربونی میباره🙂

میکنن دیگه تیکه و کنایه از دهن همه در برابر مهربونی میباره🙂

میدونم عزیزم 

متاسفانه تو این دوره زمونه گرگ باید باشی 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز