2821
2789

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا امروز اول همه تاپیکا میگن بدویید 😂😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

باش من هم عروسم هم خواهر شوهر

سعی کن تو هر شرایطی ادم باشی

اون مهمه

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
مسابقه داریم 😂✊

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه به پوستت اهمیت میدی بیا تاپیک اخرم

@mimiram  تا تو میای گیشتع ملع م گرن ارا پوست/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@venosendo   نگو که میخوای رو منو زمین بندازی

مگ من نگفتم چیزی نیس یکم مفصلع؟/

کی بت گف جریانو؟/

@______negar______   به احترام خواهریمون به حرفام گوش بدین

عارزوووووووو/

مگ من نگفتم چیزی نیس یکم مفصلع؟/ کی بت گف جریانو؟/

عزیزم خواهرم من کاری ندارم هر چی بوده گذشت... من میگم زشته هم واسع ونوس هم تو آشتی کنید تموم بشه من فقط اینو ازتون میخوام 

؟🖤🥀
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز