2821
2789
عنوان

عفونت روده

295 بازدید | 14 پست

خانما تو رو خدا کمک کنید مامانم عفونت روده داره ... سر درد سر گیجه حالت تنوع داره بی حسی بدن .‌‌‌.... شما هم اینجوری شدین چیکار کردین خوب شدین 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

دختر من اینجوری بود پودر پروبیوتیک آب زیاد استفاده کنه هرچیزی که مواد نگه دارنده داره نخورده غذای شیرین نخوره سیب براش خوبه غذای چرب نخوره غذاش سبک باشه 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوری فهمیدید عفونت روده داره؟

رفته سونو و آزمایش .... درمانش هم پیدا نمیشه خیلی نگرانم مامانم میگ موقع دستشویی رفتن هم نمیتونم خیلی سخته 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
دختر من اینجوری بود پودر پروبیوتیک آب زیاد استفاده کنه هرچیزی که مواد نگه دارنده داره نخورده غذای شی ...

عزیزجان دخترتون خوب شده؟ 

من دیگه بریدم به والله 

هی هر دفعه اسهال و تب و لرز و هذیون بی حالی و سر درد 

دکترا میگفتن ویروسه دیشب رفتم متخصص عفونی گفت ویروس یه بار میگیره نه اینکه هرچند روز یه بار 

آزمایش دادم منتظر جوابم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

چای کوهی خیلی خوبه

سلام عزیزم من دیگه بریدم به والله 

هی هر دفعه اسهال و تب و لرز و هذیون بی حالی و سر درد 

دکترا میگفتن ویروسه دیشب رفتم متخصص عفونی گفت ویروس یه بار میگیره نه اینکه هرچند روز یه بار 

آزمایش دادم منتظر جوابم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

عزیزجان دخترتون خوب شده؟ من دیگه بریدم به والله هی هر دفعه اسهال و تب و لرز و هذیون بی حالی و سر درد ...

بله عزیزم حدود یکسال طول کشید تا خوب شد 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

یعنی یک سال تمام تب و لرز و اینا داشت😐مداوم مریض میشد؟ علائم منو داشت؟

دائم نبود تا وقتی دارو می‌خورد خوب بود داروها که تموم میشد شروع می‌شد 

علائم من رو داشت؟ تب و لرز اسهال سر درد بی حالی

بله عزیزم 

من یه حالتی دارم شبیه استرس ولی استرس نیست نمیدونم دقیق چیه و در نهایت به سرویس بهداشتی ختم میشه نمی ...

شاید سندروم روده تحریک پذیر باشه عزیزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز