2777
2789
عنوان

عفونت روده

295 بازدید | 14 پست

خانما تو رو خدا کمک کنید مامانم عفونت روده داره ... سر درد سر گیجه حالت تنوع داره بی حسی بدن .‌‌‌.... شما هم اینجوری شدین چیکار کردین خوب شدین 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

دختر من اینجوری بود پودر پروبیوتیک آب زیاد استفاده کنه هرچیزی که مواد نگه دارنده داره نخورده غذای شیرین نخوره سیب براش خوبه غذای چرب نخوره غذاش سبک باشه 

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری فهمیدید عفونت روده داره؟

رفته سونو و آزمایش .... درمانش هم پیدا نمیشه خیلی نگرانم مامانم میگ موقع دستشویی رفتن هم نمیتونم خیلی سخته 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
دختر من اینجوری بود پودر پروبیوتیک آب زیاد استفاده کنه هرچیزی که مواد نگه دارنده داره نخورده غذای شی ...

عزیزجان دخترتون خوب شده؟ 

من دیگه بریدم به والله 

هی هر دفعه اسهال و تب و لرز و هذیون بی حالی و سر درد 

دکترا میگفتن ویروسه دیشب رفتم متخصص عفونی گفت ویروس یه بار میگیره نه اینکه هرچند روز یه بار 

آزمایش دادم منتظر جوابم

عواسه ظهور آقا دعا کنید

چای کوهی خیلی خوبه

سلام عزیزم من دیگه بریدم به والله 

هی هر دفعه اسهال و تب و لرز و هذیون بی حالی و سر درد 

دکترا میگفتن ویروسه دیشب رفتم متخصص عفونی گفت ویروس یه بار میگیره نه اینکه هرچند روز یه بار 

آزمایش دادم منتظر جوابم

عواسه ظهور آقا دعا کنید

عزیزجان دخترتون خوب شده؟ من دیگه بریدم به والله هی هر دفعه اسهال و تب و لرز و هذیون بی حالی و سر درد ...

بله عزیزم حدود یکسال طول کشید تا خوب شد 

یعنی یک سال تمام تب و لرز و اینا داشت😐مداوم مریض میشد؟ علائم منو داشت؟

دائم نبود تا وقتی دارو می‌خورد خوب بود داروها که تموم میشد شروع می‌شد 

من یه حالتی دارم شبیه استرس ولی استرس نیست نمیدونم دقیق چیه و در نهایت به سرویس بهداشتی ختم میشه نمی ...

شاید سندروم روده تحریک پذیر باشه عزیزم