2777
2789
عنوان

شمع یلدا

112 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبید؟ من وسایل شمع سازی از کجا میتونم بخرم ؟ 

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
سلام از خرازی

واقعا خرازیها دارن؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا خرازیها دارن؟

بله عزیزم البته ه بازار بری بهتره اگر خواستی از دیجی کالا بخر 

میدونی چیا میخای؟! 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
بله عزیزم البته ه بازار بری بهتره اگر خواستی از دیجی کالا بخر  میدونی چیا میخای؟!

بله میدونم چی میخوام فقط نمیدونم از کجا باید بخرم

بله میدونم چی میخوام فقط نمیدونم از کجا باید بخرم

کدوم شهری؟! 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
واقعا خرازیها دارن؟

بله دارن متنوع ترشو میخای برو بازار دیجی کالا و خرازی آنلاینای اینستا هم دارن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
کدوم شهری؟! 

تهرانم

تهرانم

برو بازار یا نهایت گیرت نیومد از دیجی کالا بگیر