2777
2789
😔 اگه خدایی وجود داشته باشه نباید کارش بی جواب بمونه

چی بگم والا سعی کن خودتو سرگرم کنی اگ از دلتنگی بمیری هم طرفش نرو شمارش عکساش همه رو پاک کن از گوشیت دیگ هیچ وقت بهش فرصت دوباره نده خیلیا رو دیدم بعد خیانت دوباره بخشیدن دوبارع ضربه خوردن یا رفتن پیام و زنگ زدن از دلتنگی ولی بعدن پشیمون شدن 

یا امام رضا..💚💚
اگه اونم دوست داشته باشه الان داغ متوجه نميشه تو الان بي اعتنائي كن و هيچ چيزي رو تغيير نده و سعي كن ...

ببین مطمعنم دوسم داشت اخه خیلی کارا واسم میکرد

من فقط یه چیزی میسوزونتم

بهش گفتم نزار من چیزی ببینم حالا ک داری میری حالم خیلی بد میشه و اونم میگف مطمعن باش نمیزارم خیالت راحت باشه

بعد رفت رل زد ک من ببینم

اصلا نمیفهمم چرا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی الان با اون دختره خوشحاله؟ بعد از سه سال و نیم برو بیا چجوری تونست همه چیو فراموش کنه سریع جایگ ...

مردا همینن ، انقد بی معرفتن ک نگو ، ماها خیلی خودمونو داغون میکنیم 

چی بگم والا سعی کن خودتو سرگرم کنی اگ از دلتنگی بمیری هم طرفش نرو شمارش عکساش همه رو پاک کن از گوشیت ...

امکان نداره بهش فرصت بدم همه این کارارو کردم

فقط دلم میخاد با اون دختر نمونه و بفهمه اشتباه کرده

همینو میخام فقط

امکان نداره بهش فرصت بدم همه این کارارو کردم فقط دلم میخاد با اون دختر نمونه و بفهمه اشتباه کرده ه ...

بنظر من کلا بیخیالشون شو ی روز پشیمونیشو میبینی مطمئن باش

یا امام رضا..💚💚
ببین مطمعنم دوسم داشت اخه خیلی کارا واسم میکرد من فقط یه چیزی میسوزونتم بهش گفتم نزار من چیزی ببین ...

بهتر وقتي رفته ديگه برات مهم نباشه اون رل زِد تو راحت تَر فراموشش كن اون بدي كرد تو بيشتر بگو خوب شد رفت ما خانوم ها إحساسي برخورد ميكنيم اولش يني ميگيم وااااايييي يني اون همه حرفا كارا بغل كردنامون يادش رفت و تا يه مدت غصه اينارو ميخوريم و تموم ميشه واي مردا ميگن رفت خوب بهتر اينو ميارم جاش بسوزه عكس ميزارن استوري ميزارن كه بفهمونن همه چيز روال و اوكي هست ولي بعد يه مدت مياي تو ذهنش كه دوسم داشت كه بهش بد كردم بعد مياد سمتت اون موقع تو نميخوايش 

بهتر وقتي رفته ديگه برات مهم نباشه اون رل زِد تو راحت تَر فراموشش كن اون بدي كرد تو بيشتر بگو خوب شد ...

خدا کنه این اتفاق بیوفته خیلی زود ک قلبم آروم بگیره

من خودم میدونم نه بد بودم نه براش کم گذاشتم فقط خیلی دوسش داشتم یکم بهش گیر میدادم ینی تنها مشکل من همین بود 🙂