2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه راه حل میخام که اونم بسوزه ولی نمیدونم چی

بخودت برس بیشتر از قبل؛عکس استوری هرچیزی ک نشون بده سرحالی و خوشحال میدونم از درون داغونی ولی اگه میخوای بچزونیش باید حتی شده درظاهر خودتو خوشخالوشاد نشون بدی.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
همش خاطراتمون جلو چشممه همیشه فکر میکردم اگه یکی اینکارو بکنه ازش متنفر میشم اما انگار نشدم

اگه اونم دوست داشته باشه الان داغ متوجه نميشه تو الان بي اعتنائي كن و هيچ چيزي رو تغيير نده و سعي كن تنهايي از پسش بر بياي يني وارد رابطه نشي با دوستات باش قدم بزن ناراحت باش ولي سعي كن غصه اش رو يه بار بخوري بعد ديگه بلند شو از نو قويي تَر مطمعن باش بر ميگرده سمتت تمام زورت رو بزار براي اون روز كه تو نخوايش بهش بگو من مثل تو جايگزين پيدا نكردم من با جاي خاليت كنار اومدم و حاضر نيستم حتي با خودت پر كنم چون روزاي سختي رو گذروندم 

دارم همینکارو میکنم الان😔

کم کم خوشحالیِ ظاهریت ب باطنتم نفوذ پیدا میکنه جوری میشه ک دیگه با یادآوریش هیچ حس بدی بهت دست نمیده و بیحسو بیخیالی،،،وقتی اون رفت بایکی دیگه تو برو با یکی بهتر از اووووون؛والا لیاقت ندارن.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.