2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

من ندیدم یکی از پیج های مشاوره اینستا به درد بخور باشه

فقط حرف های که مردم خوششون بیاد میزنند 

مردم هم که اصلا سواد کافی برای انتخاب مشاور ندارن،سراغ این علاف و بی سواد ها میرن و جیبشون پر می‌کنند

من ندیدم یکی از پیج های مشاوره اینستا به درد بخور باشه فقط حرف های که مردم خوششون بیاد میزنند  ...

کسی که کار بلده لازم نداره بده بلاگرها تبلیغشو بکنن دوما نیاز نداره دروغ بگه که روانپزشکه وقتی پزشک عمومیه.

عزیزانی که میگن نمیصرفه، دکتر حسام فیروزی دکتر بسیار باتجربه، باسواد و ماهری هستند. بسیار اخلاق مدار و صبور و همه ی اینها هزینه داره. خانواده من رو از یک طوفان بزرگ نجات دادن و تا ابد مدیونشون هستم. برای سلامت روان تون ارزش قایل باشید عزیزان. اولویت قرار بدید و وقت و هزینه صرف کنید.

من ندیدم یکی از پیج های مشاوره اینستا به درد بخور باشه فقط حرف های که مردم خوششون بیاد میزنند  ...

پیج مشاوره نداره یک تیم ایجاد محتوا داره که این پست ها رو میذاره.. مشکل اسکیزوفرنی برادر من رو درمان کرد و تا ابد ازش ممنونم، ما رو از یک بحران بزرگ نجات داد که دکترهای دیگه به ما گفتن امیدی نیست.

دکتر فیروزی بسیار باسواد و با تجربه ست. خیلی هم سخت به مراجع جدید وقت میده اما به معنی واقعی نجات دهنده هستن ایشون. من تجربه سالها درمان عزیزانم رو و خودم رو به عینه دیدم. عزیزان برای سلامت روان خودتون ارزش قایل باشید و هزینه بکنید چیزی مهم تر از خودتون وجود نداره. حل مشکلات گاهی نیاز به متخصص داره (نه هرکسی که اسم خودشو میذاره مشاور).