2777
2789
عنوان

کیا تو اقدامن

58 بازدید | 8 پست

من تنبلی تخمدان دارم ۵ ماه دوفاستون خوردم ۳ماه اقدام کردم برای بارداری ولی هیچ خبری نیست الان ۱۰ روز مونده به پری بعدی ولی بازم هیچ علائمی ندارم و ناامیدم😢😭😭😭خیلی انتظار بده ایشالله خدا به هرکی که بچه میخواد بهش بده

بچه ها لطفا دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید.. ببخشید استارتر دارم شناسایی میشم😥

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

منم‌میخام اقدام کنم کیت زدم رنگ نگرفته هنوز

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم دوماه پیش فوت شد تواقدامم ولی پری داره میاد فک کنم حالم بده داداشمم تازه ازدست دادم تنها چیزی که شایدحال وهوای منوخانواده روعوض کنه شایدیه بچه باشه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
بچه ها لطفا دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید.. ببخشید استارتر دارم شناسایی میشم😥

زدم برات

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
من پسرم دوماه پیش فوت شد تواقدامم ولی پری داره میاد فک کنم حالم بده داداشمم تازه ازدست دادم تنها چیز ...

عزیزم خدا بهت صبر بده و یک بچه سالم‌و صالح بهت بده که کمی از دردات کم بشه😔

زدم برات

مرسی عزیز دلم

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)