سلام
امروز بعد از ظهر قراره که تماس بگیرند و جواب بهشون بدم نمیدونم که چه کار کنم خیلی استرس دارم . خواهر بزرگتر یا کسی که بتونم ازش مشورت بگیرم رو هم ندارم از طرفی هم پدر و مادرم از پسره خوششون اومده و اصرار میکنند که قبول کنم ، همش به این فکر میکنم که اگر جواب مثبت بهش بدم شاید فرصت ها و خواستگار های بهتر رو در آینده از دست داده باشم ، از طرفی هم این خواستگارم پسر نسبتا خوبی به نظر میرسه و به راحتی نمیشه که جواب منفی بهش داد .
خصوصیاتی هم که داره این طوره که :
قدش حدود ۱۷۵ ، اندامش هم خوبه و نه چاقه و نه لاغر ، پوستش خیلی صاف و سفید بود ، محاسنش هم خیلی ساده و به صورت کلی شکل و شمایلی شبیه به بسیجی ها داره و تنها عیبی که توی ظاهرش دیدم این بود که قسمت موهای جلوی سرش خالی شده اما خوب زیاد مشخص نیست و با این حال نسبتا خوش چهره است .
طبق گفته های مادرش به مامانم نماز خونه و خیلی مومنه . ۲۷ سالشه و فوق لیسانس مهندسی مواد داره و در یک شرکت خصوصی مشغول کاره . چون تازه استخدام شده فقط یک ماشین ۲۰۶ تونسته تهیه کنه و خونه یا چیزهای دیگه هم فعلا نداره .
به نظز شما چه جوابی بهش بدم ؟
تو همون جلسه خواستگاری و مدتی که باهاش صحبت کردم حقیقتش مهرش به دلم افتاده اما تو این دو راهی موندم که شاید در آینده فرصت های بهتر از این هم پیش بیاد .