2777
2789

الان خیلی ازخانوماودختراهم میکشن😑😑😑منم بی اعصاب شدنی ...🤦‍♀️

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
نذار سیگاری شه.‌ اولاش نمی فهمی ولی بعد چن سال واقعا اذیت میشی. هم تو هم بچه هات. 

چجوری نذارم اونوقت؟؟تاحالاتوعمرم جلو هیچکارشو نتونستم بگیرم...نمیدونم زنای مردم چکارمیکنن والا ماکه ازشوعر...شانس نیاوردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری نذارم اونوقت؟؟تاحالاتوعمرم جلو هیچکارشو نتونستم بگیرم...نمیدونم زنای مردم چکارمیکنن والا ماکه ...

تهدید کن.یچیزی بگو بهش بر بخوره.بگو بوی بدی میدی. خواست نزدیکت شه بگو بوی سیگار میدی (البته اگه مطمئن شدی )بگو اگه شروع کرده به سیگار کشیدن ترک کردنش آسون تره. ویپ یا همون سیگار الکترونیکی بکشه. ضررش کمتره. بوش خوبه مثلا بوی میوه یا طمع های دیگ میده.نیکوتین هم داره. ولی کمه. بره داروخانه آدامس برای ترک سیگار بخره . سیگار خیلی بده. بعد ۲۰ سال که بچه هاتون بزرگ شدن دغدغه میشه برا اونا. من مامانم سیگاریه. از وقتی یادمه میکشه. الان هر ۱۵ دیقه ی بار میکشه‌ روزی ۲ بسته. پیر شده. خونه بوی گند سیگار میده. میرم اتاقم در و میبندم بوش نیاد.هر بار که صدای فندک می شنوم دلم میریزه. فکرم همش پیش اینه که از این سیگار مریض نشه.الانم که کروناس میدونم ریه هاش داغونه بگیره خیلی خطرناکه. واسه همین متنفرم از سیگار. همیشه با بابام سر این دعوا میکنن. بچه هاتون گناه دارن. من ۱۹ سالمه. از ۱۶ سالگی دغدغم اینه. و همش دنبال این بودم که ترک کنه که نکرد.الانم دیگه کاری به کارش ندارم. تازه عقد کردم. یکی از شرطهای من این بود که پسره اصلا سیگار نکشه. خدا ر‌و شکر اونم از بوی سیگار متنفره