2777
2789
عنوان

حیوان ازاری

237 بازدید | 22 پست

اون فیلم که پسر با موتور روی سر حیونا میره رو دیدین چرا اینقد مسئولای بی مسئولیتی داریم باید این پسرو بگیرنش نباید همچین وحشی با ادما زندگی کنه😠😤

وحشی_نباشیم#  

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😈😈😈

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

نگران نباش چنان خدا زجر این و امثال این تو این دنیا واون دنیا خواهد داد ک دلشون میخواهد هزار بار بنیرن و زنده شن برگردن به عقب واینکارو نکنن دیگه و ادم خوبی شن

این موجودات بی زبون اگه زبون داشتن حالیه ادم ها میکردن....

من یکی بهم ی بار گفت ی مرده بود بچه یه سگی رو با سرعت تو دوره جوانیش با ماشین زد و رفت و مادره سگه اه و ناله 

بعد خود مرده جلوی چشم هاش ک بچش زده شد با ماشین و رفت یاد دقیقا اون صحنه افتاده بوده

متاسفانه حیوان آزاری خیلی خیلی زیاده .

شاید قدیما بیشتر از این هم بوده - ولی دوربین موبایل نبوده که صحنه ها رو ضبط کنن .

قدیما ( زمانیکه من بچه بودم ) هم حیوان آزاری خیلی زیاد بود و هم کودک آزاری 

یعنی کاملا رایج بود .

مرد متولد 1360
نگران نباش چنان خدا زجر این و امثال این تو این دنیا واون دنیا خواهد داد ک دلشون میخواهد هزار بار بنی ...

اخی عزیزم 😔 تو خیابون دیروزم داشتم میرفتم ی مرد بزرگ فکر کنم ۳۸ سالش بود سگ بدبخت که دور از مرد بود و داشت با سنگای بزرگ این بی زبونو میزد خیر ندیده میگم چرا میزنیش میگ زور دارم  میزنم به تو چه