2777
2789
عنوان

بارداری

131 بازدید | 21 پست

سلام من شش هفته س ک باردارم ولی چهار پنج روز پیش تو حموم پام لیز خورد خیلی بد افتادم کف حموم بنظرتون تاثیر داره؟چون چن روزه  درد زیر شکمم مث درد پریودیه هنوز دکتر نرفتم اصلا نمیدونم باید برم پیش کی،من تجربه ای نداشتم و نمیدونم لطفا بهم بگید چیکار کنم ازمایش بتام بیشتر از ۱۰۰۰ بود

دنیـا نیـرزد بـه آنکـه پریشـان کنـی دلـی را.....

فک نکنم چیزیت شده باشه الان رحمت هنوز توی لگنت هس 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید بری پیش دکتر زنان پرونده تشکیل بدی آزمایش بدی صدای قلب نینی بشنوی انشالله برو این کارا رو ب ...

تو هفته ی ششم مگ جنین صدای قلب داره؟اخه یکی بهم گف حالا زوده،وقتی سه ماهت شد برو پیش دکتر

گلم تا سه ماه چیزیش نمیشه من دوستم از موتور افتاد بچش سالم موند همی دوماهی داشت استراحت کن خوب میشی

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
ان شاالله که هیچی نشده منم درد های پریودی داشتم بعد افتادن دردها شروع شدن یا قبل اونم داشتی؟

ن بعد افتادن سینه هامم خیلی درد میکنن البته سینه هام قبل افتادنم درد میکردن

تو هفته ی ششم مگ جنین صدای قلب داره؟اخه یکی بهم گف حالا زوده،وقتی سه ماهت شد برو پیش دکتر

از شیش تا ۹ قلب جنین تشکیل میشه پرونده باید تشکیل بدی و ازمایشهای لازم رو باید بدی

گلم تا سه ماه چیزیش نمیشه من دوستم از موتور افتاد بچش سالم موند همی دوماهی داشت استراحت کن خوب میشی

من ده روز پیش ابروهامو هاشور زدم و نمیدونستم باردارم بیس روز دیگ باید برم ترمیم یعنی تا سه ماه اشکالی نداره؟؟؟

هفته هفتم به بعد میتونی صدای قلبشو تو سونو بشنوی تو کنترل وضعیت بعد سه ماه صداشو میتونی بشنوی  هفته هفتم تموم شد حتما بو دکتر سونو بنویسه برات