2821
2789
عنوان

کرونا

271 بازدید | 17 پست

بچه ها چن روزی میشه بینیمو عمل کردم و چون تامپون تو بینیمه با دهن نفس میکشم هوا هم سرده. الان دو روزه خلط گلو دارم . هیچ علائمی هم ندارما حتی سرفه. فقط خلط گلو دارم . کرونا نباشه؟😪 و اینکه چکار کنم از بین بره چون کلافگیمو بیشتر کرده. یا این مشکل طبیعیه؟

خدایاشکرت❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو این کرونا چرا ریسک عمل رو پذیرفتی من مادر بزرگم رو بر اثر کرونا از دست دادم شوخی نگیرید لین بیما ...

فرستادم عزیزم. بیمارستان خصوصی رفتم خلوت بود و تمیز . کاش منو نمیترسوندی حدااقل عزیزم. 

خدایاشکرت❤️

فرستادم عزیزم. بیمارستان خصوصی رفتم خلوت بود و تمیز . کاش منو نمیترسوندی حدااقل عزیزم. 

ممنونم عزیزم اینو واسه خیلیا گفتم ک میگن کرونا نیست و جدی نمیگیرن

ببخش گلم اره اشتباه کردم دلواپس نباش توکل کن به خدا

ممنونم عزیزم اینو واسه خیلیا گفتم ک میگن کرونا نیست و جدی نمیگیرن ببخش گلم اره اشتباه کردم دلواپس ن ...

خدا بهتون صبر بده گلم. اره واقعا خطرناکه ولی گفتم ک اون بیمارستان ک ما رفتیم اصلا کرونایی راه نمیدن . خیلیم خلوت و فوق العاده تمیز بود. خیلیم رعایت کردیم. الانم علائمی ندارم فقط خلط گلو دارم ‌. بخاطر بینیم نمیتونم ب خودم فشار بیارم و تخلیه کنم این اذیتم میکنه وگرنه شکر خدا گلو درد سرفه تب بدن درد هیچی هیچی ندارم

خدایاشکرت❤️

اخه هر قرصی نباید بخورم بعد عمل خطرناکه . آب نمک خوبه قرقره  کنم؟

قبل از عمل هر قرصی نباید بخوری بعدش دیگه خطر خاصی نداره

خلط گلوت علتش خون ابه هایی ک از بینی میره...

تامپون هم ک بعد از 48 ساعت درمیارن دیگه

خودتو تقویت کن...سوپی ک توش چغندر و لبو و هویج رنده شده بخور با اب قلم

روزی چند لیوان اب پرتقال و لیمو شیرین بخور

جایی هم نرو کسی هم پیشت نیاد

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792