2777
2789
عنوان

همه دلمو شکستن😔

701 بازدید | 12 پست

نمیگم مادرشوهرم بده ولی خب هرکار کنی گاهی تیکه رو میپرونن من باردارم بچه اولم دختره بعد از دوسال و نیم دوباره باردار شدم ک رشدش متوقف شد و سقط شد دخترم سع سالش شد دوبارا اقدام کردیم بچه دومم هم دختر شد خیلیا ناراحت شدن حتی مادر خودم زخم زبون های زیادی زدن از اینکه فاصله سنی شون کمه خاهرشوهرم گفت چطوری میخای جهیزیه شونو بدی مادرم گفت اگ واس اولی خاستگار نیاد واس دومی بیاد میخای چیکار کنی مادرشوهرمم ک دیگ قشنگ زخم زبونشو زد و گفت به هوای علی خونه رو پر از فاطمه میکنن خدا میدونه چه حرفهایی چقدر دلم شکست من خیلی ادم کم سر و زبونی ام خدا نکنه فقط بگم کمرم درد میکنه همه همین ادمها میگن میخاستی بچه نیاری دردمو با هیچکس جز شوهرم نمیتونم بگم مدام سر تکون میدن در صورتیکه من و شوهرم اصلا ناراحت نیستیم شوهرمم به همه گفته مگ خرجشو بقیه میخان بون شرایطشو داشتیم بچه اوردیم وقتی هم دختر شد همه با یه حالت دلسوزی ک عیبی نداره ایشالا بعدی پسر انگار من فقط دنبال پسر بودم حتی خود بهداشتم ک رفتم ماماش گفت کاش صبر میکردی چون این یکی هم دختر شده خیلی کارو سخت میشه باز اگ دوتا پسر داشتی بهتر بود 

هر کسی به نحوی زخم زبون زد از رفیق و دوست و همسایه و فامیلای درجه یک ک بخام تیکا هاشونو بگم کلی میشه خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم جواب همه رو بتونم بدم 😔😔😔😔😔😔

انقد دلم پره که اضافه اش از چشام داره میاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

قدم نو رسیدت مبارک عزیزم

دلتو نشکن کن این بهترین مصونیته

اگه پسرم بود کسی که قرار بود زخم زبون بزنه میزد

خدا رو شکر کن اول برا اولاد سالم و بعد برا همسر با شعور و همراه

بعدم بزار این ادما تو دنیای خودشون باشن.تو نمیتونی دنیا و دید اونا رو عوض کنی اما میتونی با بی توجهی خودتو ایمن کنی گلم

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
حالا من دعا میکنم دختر باشه بچم خانواده شوهرم دختر دوستن ..بازم باید سالم باشه هرچی باشه دست ما که ن ...

وای خانواده شوهر منم همینطور البته به طور افراطی

پدر شوهرم میگفت خرج تعیین جنسیتو میدم فقط برید دکتر بگید بچه دختر میخوایم اونم دو قلو

غصه نخور برا بچه تو شكمت خوب نيست حس ميكنه ها

مطمنم بهترينا برات پيش مياد

ميشه برا من دعا كني باردار بشم

يكي دارما برا دومي هرچي اقدام ميكنيم باردار نميشم

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون

استارتر کسی ک بخواد زخم زبون بزنه میزنه.

دوست من 2 تا پسر دست گل آورد خب خواست خدا بوده دست اینا نبوده که دختر نشده

اونوقت خانواده شوهرش میبیننش میگن ناامیدمون کردی ،خیلی دختر دوستن خانواده همسرش

بگو اتفاقا من عاشق دخترم شما نگران شوهر کردن بچه هام نباشید شماچطوری شوهر دادین قبلا ۵۰ تا بچه میاوردین منم همون شکلی شوهر میدم من جات عصبی شدددم😖😖😖

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من که کلا هر کی میگه دختر بچه بده رک میگم 

میخوای پسر بزایی یا پسر دار هستی چون شماها دلتون میخواد عروس بیاد عن کنه دهنتون .

بعدش میگم عروسیای الان رو ببینین درسته ادمو میخورن 

چه برسه به عروسای ۲۰ سال بعد . 

ناراحت نباش تو موفق تری . دخترا عشق ان .

زبون کداریک همش ناراحت میشین .

ببین 

ازدواج نمیکنی هزاران تیکه و کنایه میشنوی که موند خونه وترشیده شد و کی میخواهد بیاد خواستگاریش .

ازدواج میکنی میگن اها بدبخت شدی با این ازدواجت 

بچه بیار لااقل .حتما نازایی . کلی دکتر رفتی رو نمیکنی .

باردار میشی نیگن وای نه دختره و فلانه 

پسر باردار میشی  میگن بچه دیگه مال تو نیست مال ماهاس تو به فکر دومی باش 

ول کن مردمو . تا نزنی دهنشون یه جا نمیشینن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(