2777
2789
عنوان

خدا کجایی پس

730 بازدید | 106 پست

کجایی قربونت بشم

یه نگاه به ما بنداز 

خدایا روحمو داغون کردن،اذیتم میکنن،تازگیا اونقدر خستم اونقدر روحم خستس که حتی حال گریه هم ندارم

میدونی خدا قبلا گریه میکردم یکم اروم میشدم ولی الان همشون مث یه توده جمع میشن و از درون میپوسونن منو.خدایا ۱۹ سالم بیشتر نیستاا تورو خدا منو بیین

منو و همه ی نینی سایتیارو

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

😔😔

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقت کردی ماهایی ک کم سن و سالیم جدیداا خیلیی سختی میکشیم چرا واقعا چرا دوره ما اینطوری شده 

چیزایی که من میکشمو و دارم میکشم رو امیدوارم نه تنها هیچکدوم از هم سن و سالام بلکه هیچکسس نکشه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

خدا هست

ماییم که نمیبینیمش 

سختی هم هست برای همه بزرگ و کوچیک روحی و جسمی چارشم فقط و فقط توکل به خودشه

یه روزی هم حالت خوب میشه دنیا میچرخه ثابت نمیمونه

مطمئن باش☺😘💛

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
خدا هست ماییم که نمیبینیمش  سختی هم هست برای همه بزرگ و کوچیک روحی و جسمی چارشم فقط و فقط توک ...

پیامت حس خوبی داشت

میدونی دلیل اینکه خیلیا زندگی رو ادامه میدن امیدشون به ایندس ولی من اونقدر داغونم که حتی همونم تو وجودم نمیبینم.مگه الان چی داشت که اینده بهترشو داشته باشه.کاش حرفات راست باشه♥️

چیزایی که من میکشمو و دارم میکشم رو امیدوارم نه تنها هیچکدوم از هم سن و سالام بلکه هیچکسس نکشه

شاد باش بابا دنیا دو روزه

به لباس عروس ۳ میلیاردی فکر کن بخند

کاربری جدیدشو کشف کردم😂از دیروز تا حالا کلی تاپیک زده 

تو یکیش گفته بچم یک روزشه....تو یکیش گفته ۳ روزشه...تو یکیشم گفته ۵۰ روزشه

خیلی مریضه بدبخت😂

همسنت نیست ولی هیچ وقت رنگ آرامش ندیدم تنها دلخوشیم تو زندگیم فقط ی نفره اون دلیل زنده بودنمه  

شاد باش بابا دنیا دو روزه به لباس عروس ۳ میلیاردی فکر کن بخند کاربری جدیدشو کشف کردم😂از دیروز تا ...

اصن اسمتو از تو پیاما دیدم انرژی گرفتم😂😂😂خب ارزومه یه شوهر پولدار بیاد منو بگیرخ ۳ میلیارد لباس عروس برام بخره حالا پیجش چی هست؟😂😂

پیامت حس خوبی داشت میدونی دلیل اینکه خیلیا زندگی رو ادامه میدن امیدشون به ایندس ولی من اونقدر داغون ...

عزیزدلم

میدونم چی میگی میدونم اذیت شدی میدونم ناراحتی و حالت بده 

اینجور موقع ها آدم فکر میکنه نه تو آسمون خدا رو داره نه رو زمین آدما رو

اما خدا همیشه باهامونه حواسش بهمون هست خیلی وقتا شاید بهمون گوشمالی بده که حواسمون باشه قدر چه چیزا و چه وقتایی رو ندونستیم اما در نهایت هست

خدا توی قلب آدمی زاده

من مطمئنم الان خدا داره نگاهت میکنه مگه میشه نباشه

باور کن هست

منم چند وقت پیش که درد داشتم و حالم خوب نبود همین رو میگفتم و ناراحت بودم اما آخرش مامانم برگشت گفت تو مگه خدا رو نداری که ناراحتی واقعا هم همینه

بسپر به خودش

مطمئنم میگذره

مطمئنم حالت خوب میشه

قول میدم بهت 😘💛

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
دعام کن    توروخدا ب ته خط رسیدم

عزیزدلمی

اگه لایق باشم حتما

تو هم خوب میشی

مطمئنم 😘💛

منم مث توام خانوادم ولم کردن شوهرم باهام خوب نیس هیچ چیزی توی این دنیا ندارم بد بیاری پشت بدبیاری همین امشبم فهمیدم شوهرم دوباره میخاد بهم خیانت کنه انقد از اطرافیانم زخم میخورم که نمیدونم دیگه چ واکنشی نشون بدم 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز