2777
2789
عنوان

حکم جلب

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 25 پست
یه نفر نیرو انتظامی انصرافی بود زمان شاغل بودنش ضامن کسی شده بود طرف وامو نداده بود خود بانک برای&nb ...

اون پلیس رو انداختن زندان؟

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
واقعا؟

بلههه واقعا . به همین راحتیا حکم جلب کسی و نمیدن...

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم لااقل از این جهت یه کم آسوده خاطر شدم

خواهش میکنم.

یه مشکلی پیش اومد برای پدرم.. میخواست حکم جلب طرفو بگیره . گفتن سه ماه طول میکشه حکمشو بدن. فقط طرفو تونست ممنوع الخروج کنه. از این جهت اطلاع داشتم..

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
خواهش میکنم. یه مشکلی پیش اومد برای پدرم.. میخواست حکم جلب طرفو بگیره . گفتن سه ماه طول میکشه حکمشو ...

ممنوع الخروجی مهم نیست چون تو این وضعیت جایی نمیشه رفت و فعلا باید تو این فرصت چندماهه سعی میکنم از طریق سازش حلش کنیم تا به اون جاها نکشه!

ممنونم عزیزم 

ممنوع الخروجی مهم نیست چون تو این وضعیت جایی نمیشه رفت و فعلا باید تو این فرصت چندماهه سعی میکنم از ...

انشاالله حل بشه