2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ناامید نشو منم آب و برق امتحان دادم قبول شدم مصاحبه رد شدم اما بعدش یه اداره بهتر استخدام شدم ...

چه خوب خداروشکر .رقیبم سهمیه توپ داشت ، تاحالا خیلی آزمون شرکت کردم اما به این  یکی امیدوار بودم

چه خوب خداروشکر .رقیبم سهمیه توپ داشت ، تاحالا خیلی آزمون شرکت کردم اما به این  یکی امیدوار بود ...

منم ناامید شده بودم یعنی گفتم ولش میکنم خانه دار میشم دیگه🙈بعد یکی از همکلاسیام بهم پیام داد ول نکن تو که تا مرحله مصاحبه میتونی بری مطمئنا در میای گفت به حرفش گوش بدم و ناامید نشم منم گفتم این دیگه اخریه که خدا رو شکر قبول شدم، مثل فرشته نجاتم بود حالا من بهت میگم نامید نشو فقط تا زمانی که سنت اجازه میده آزمونا رو شرکت کن

منم ناامید شده بودم یعنی گفتم ولش میکنم خانه دار میشم دیگه🙈بعد یکی از همکلاسیام بهم پیام داد ول نکن ...

آخه دیگه بیست و هشت سالم شده ، نه شغل دارم و نه ازدواج کردم، نمیدونم چکار کنم

آخه دیگه بیست و هشت سالم شده ، نه شغل دارم و نه ازدواج کردم، نمیدونم چکار کنم

عزیزم من خودم۲۹ سالگی رفتم سرکار یکی از دوستام ۳۰ سالگی این حرفا چیه ، ازدواج خودش پیش میاد اصلا بهش فک نکن فقط تمرکزتو بزار رو ازمون استخدامی ، میدونم چه حسی داری من خودم حستو تجربه کردم ، فقط در کنار درس خوندن واسه آزمون استخدامی یه کاری که بهش علاقه داری و باعث باز شدن ذهنت میشه انجام بده مثل ورزش یوگا موسیقی یا هر چیز دیگه ای

بهار جان دوست خوبم نمیدونم ازمونی هست یا نه اما تا الان خیلی خوب بودی که بانک دراومدی من خودم هیچ وقت ارمون بانک درنیومدم به نظرم خیلی سخته امتحانش ، فک کن ببین اون نقطه ضعفهای کوچیکت چیه اونا رو قوی کن تا ازمون بعدی با اختلاف بیشتر پیشتاز باشی.

عزیزم من خودم۲۹ سالگی رفتم سرکار یکی از دوستام ۳۰ سالگی این حرفا چیه ، ازدواج خودش پیش میاد اصلا بهش ...

باشه عزیزم ، خیلی ممنون از راهنماییهات.

این مدت هرچه مثبت فکر میکردم گرفتاری های مختلف پیش اومد، باز بیس روز دیگه هم تقریبا آزمون دارم اینقدر تو فکر بانک بودم اونم نخوندم