2777
2789
عنوان

بعداززایمان

192 بازدید | 18 پست

سلام خانومامن باهمسرم خیلی خوب بودم ولی بعداززایمان یکسری رفتارهاکردکه اصلایادم نمیره خیلی اذیتم میکنه باعث شده هم باخودش بدشدم هم خونوادش حتی گاهی بهش میگم منو پسرموبذاره وززندگیمون بره اینقدرکه اون لحظه بایاداوری خاطرات اذیت میشم میدونمم کارش اینقدروحشتناک نبوده که شایسته جدایی باشه ولی خیلی تحت فشارم اصلا انتظارهمچین برخوردایی ازش نداشتم الان بهم میگه قبلش بایک روانشناس صحبت کن بعدش اگه اونم گفت من اززندگیت میرم خودمم حس میکنم لازمه باکسی صحبت کنم احساس افسردگی بعدزایمان دارم خوابم مشکل پیداکرده و...روانشناس خوب توی تهران ویاحتی کرمان کسی سراغ داره بهم معرفی کنه ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگی چه بعد زایمان چه توقعی از شوهرت داشتی که بهش بی توجه بوده؟ 

نمیخوام کامل بازکنم کسی تاپیکاموبخونه بشناستم مثلا یه مورد اسم گذاری بچه بود یه مورد به جای عیادت اومدن منو بازخم سزارین برد خونه مادرش نوه شوببینه صبحاکارمیکردعصرامیرفت خونه پدرش و...البته برادوماه اوله الان دیگه فهمیده خوب شده ولی خب من دیگه یادم نمیره اون دوماه سکوت کردم ریختم توخودم یواشکی گریه میکردم الان وچهارماهه هرچی دعوامیکنم و...دیگه اروم نمیشم

مگه چه رفتاری میکنه؟مادرشدن یعنی بیخوابی من که بچم ۸ماهشه واسه خواب اذیتم میکنه

وقتی بچه خوابه من گیج خوابم میام بخوابم ولی اینقدرافکارمختلف توسرم میچرخه خوابم نمیبره ازبی خوابی منظورم اینه

مگه چه رفتاری میکنه؟مادرشدن یعنی بیخوابی من که بچم ۸ماهشه واسه خواب اذیتم میکنه

منظورم اینه دچاراختلال خواب شدم درواقع نه اینکه بخاطربچه کم خوابی دارم خودم خوابم نمیبره خیلی خسته ام نیازبخواب دارم ولی میام بخوابم نمیتونم ذهنم کمک نمیکنه همش فکرمیکنه تپش قلب میگیرم حتی گاهی اخرش خسته میشم قیدخوابومیزنم

خدا خیرت بده هشت ماه که چیزی نیست پسر من دوسال و نیمشه هنوز داره سخنرانی میکنه😥😥😥

وای اون موقع دیگه شیر نمیخوره بزارش تو اتاقش واسه خودش سخنرانی کنه من که بچم شیر میخوره اسیرم کرده

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
وقتی بچه خوابه من گیج خوابم میام بخوابم ولی اینقدرافکارمختلف توسرم میچرخه خوابم نمیبره ازبی خوابی من ...

منم اینجوری بودم خیلی بده به فکر خودت باش

کاملا درکت میکنم چون خودم دچار شدم

فکر کنم مردا یه خرده حسادت میکنن بعد از به دنیا اومدن بچه و وقتی توجه زن به مرد کم میشه حساس میشن

و فراموش میکنن که الان این زنه که به محبت و توجه زیادی نیاز داره نه اون. 

من حتی قبل از زايمان دومم همه چیزو برای همسرم توضیح دادم و بهش گفته بودم قبلا این کارارو انجام دادی و من دلگیر شدم و هیچوقت فراموش نمیکنم و بهم قول داد که این بار جبران میکنه اما در کمال ناباوری مثل دفعه قبل بود حتی با اینکه بهش گوشزد میکردم بازم تغییر نمی‌کرد رفتارش

منظورم اینه دچاراختلال خواب شدم درواقع نه اینکه بخاطربچه کم خوابی دارم خودم خوابم نمیبره خیلی خسته ا ...

عزیزم فکرتو آزاد کن خودتو شکنجه نده ازین میری منم زود به خودم اومدم تا بچم میخوابید همش فکر خیال چرت وپرت میومد توذهنم خوابم نمیبرد بعدش بچم بیدار میشد کلا داشتم نابود میشدم به خودم اومدم دیگه گفتم به جهنم گور بابای فکرو خیال تا بچم میخوابید منم خودمو به بیخیالی میزدم میخوابیدم