2777
2789
عنوان

سورپرایز

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست
اولین سالگرد ازدواجم شوهرم یه جشن توپ برام گرفت با کلی تزیین و دکور توی بهترین کافه رستوران شهرمون ق ...

بسلامتی و دلخوشی روز افزون ولی سعی کن ب هرکسی اینجور چیزارو نشون ندی گلم...

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
منم روزم بود شیفت شب بودم همون روز و شوهرمو شیفت شب بود اتفاقا  حتی یه تبریک خشک و خالی نگف که ...

ایییی جانم 😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱ساله لحظه ای از یادم نرفته و نمیره😆 بعضی چیزا از یاد نمیره 

واقعا بعضی چیزا از یاد ادم نمیره.انشالله سال بعد حسابی بت خوش بگذره ک اینو بشوره ببره😍😍

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من هم فردا تولد خواهرمه و دارم سورپرایزش میکنم. بهش گفتم ناهار بیاد خونه ام. ولی قراره سورپرایز بشه

تولد خواهر جونت مبارک آفرین ب تو خواهر مهربون .بهتون خییییلی خوش بگذره گلم 😄😄😄

تولد خواهر جونت مبارک آفرین ب تو خواهر مهربون .بهتون خییییلی خوش بگذره گلم 😄😄😄

فدات. مرسی. تولد شما هم مبارک باشه. انشالله که خوش میگذره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فدات. مرسی. تولد شما هم مبارک باشه. انشالله که خوش میگذره

ممنون گلم حتما همینطوره ویشه یکی از بهترین سورپرایزای خواهرت❤

ممنون گلم حتما همینطوره ویشه یکی از بهترین سورپرایزای خواهرت❤

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !