بیاید از بهترین سورپرایزای زندگیتون بگین .یکم با یاد آوریش حال خودتون و ما خوب بشه....
مال من آخریش همین دیشب بود امروز تولدم بود.دیشب دخترام برام کیک پختن .شوهرم ک از سر کار اومد گفت ای وای یادم نبود تولدته شرمنده و کلی عذر خواهی ب روش نیاوردم و گفتم این چه حرفیه آخه اشکال نداره ولی دروغ چرا باورم نشد فراموش کنه اصلا سابقه نداره .یکم حالم گرفت البته من اصلا کادویی نیستم ولی همینکه یادش باشه یا حتی ی شاخه گل برام دنیا می ارزه ...خلاصه بعد دو ساعت ادا اصول دیگه داشتم کفری میشدم از دستش اونقدر رفت اومد گفت ناراحت شدی ...تو رو خدا ...چرا قیافت اینجوریه...رفت از تو راه پله کادومو آورد داد...یعنی هر کاری میکنه باورت بشه یادش نبوده. ولی خب خدایی همیشه ی جور سورپرایزم میکنه اینجور وقتا...
ممنون عزیزم و همچنین .زندگی همه و همینطور من بالا پایین زیاد داره ولی بی انصافیه فقط سختیهارو دیدن
الهی ک دل همه خوش باشه.من همیشه میگم خدا کنه حتی دشمنامونم انقد غرق خوشبختی بشن ک یادشون بره با ما دشمنن.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولین سالگرد ازدواجم شوهرم یه جشن توپ برام گرفت با کلی تزیین و دکور توی بهترین کافه رستوران شهرمون قسمت vip عکاس و فیلمبردارم اورد ازمون عکس بگیره فیلمام نشون هر زنی از فامیل ودوست و آشنا دادم بعدش انگاررحس ناراحتی داشتن نمیدنم چرا
امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁 ریپلای کن بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂
مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست