2777
2789
عنوان

سورپرایز

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 38 پست
ممنون عزیزم و همچنین .زندگی همه و همینطور من بالا پایین زیاد داره ولی بی انصافیه فقط سختیهارو دیدن

الهی ک دل همه خوش باشه.من همیشه میگم خدا کنه حتی دشمنامونم انقد غرق خوشبختی بشن ک یادشون بره با ما دشمنن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تولدم سوپرایزم کردن ولی فهمیده بودم چون رفتارشون خیلی خنده دار بود مثلا میخاستن نفهمم بعد انقدری ...

عزیزم همینکه ب فکرن آدم ذوقش بیشتر میشه😍

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍

اولین سالگرد ازدواجم شوهرم یه جشن توپ برام گرفت با کلی تزیین و دکور توی بهترین کافه رستوران شهرمون قسمت vip عکاس و فیلمبردارم اورد ازمون عکس بگیره فیلمام نشون هر زنی از فامیل ودوست و آشنا دادم بعدش انگاررحس ناراحتی داشتن نمیدنم چرا

منم روزم بود شیفت شب بودم همون روز و شوهرمو شیفت شب بود اتفاقا 

حتی یه تبریک خشک و خالی نگف که روزت مبارک

اونقد ب دلم اومده بود حد نداشت 

بعد دیدم برادر شوهرم کیک و کادو از طرف شوهرم آورد محل کارم ساعت ۱۰شب

ذوق مرگ شدم😍😍😍

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیایین من بگم واسه من تاریخیه پارسال اینقدرررررررررر ذوق داشتم پولامو جمع کردم ک نامزدمو سوپرایز کن ...

وای چه بی فرهنگ عزیزم ناراحت شدم😯

من دوسال پیش چندروز بعد تولدم تو دانشگاه سرکلاس جراحی اطفال نشسته بودم با یه استاد سختگیر شدیدا هم خوابم میومد 

داشتم چرت میزدم یهو در باز شد دوستم با کیک اومد داخل حواسم نبود گفتم سالی تولد کیه یهو همه خندیدن بعد فهمیدم واسه خودمه 

خیلی برام شیرین بود😍😍😍

عزیزم همینکه ب فکرن آدم ذوقش بیشتر میشه😍

اره بخدا⁦❤️⁩

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
الهی ک دل همه خوش باشه.من همیشه میگم خدا کنه حتی دشمنامونم انقد غرق خوشبختی بشن ک یادشون بره با ما د ...

الهی آمین

من هم فردا تولدمه 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

من هم فردا تولد خواهرمه و دارم سورپرایزش میکنم. بهش گفتم ناهار بیاد خونه ام. ولی قراره سورپرایز بشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !