2777
2789
دوستان از تل گرام این پیام واسم اومده , We detected a login into your account from a new device on 28.06.16 at 01:14 Device: Web Location: RO (IP = 188.215.166.103) If this wasn't you, you can go to Settings - Privacy and Security - Sessions and terminate that session. If you think that somebody logged in to your account against your will, you can enable two-step verification in Privacy and Security settings. Sincerely, The Tele gram Team بعدش دیدم به دستگاه دیگه که وب بود هم متصل شده به تل گرامم.این یعنی هک شدم؟!
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حذفش کردم ولی بعداز حدود 10 دیقه
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
میتونی نوع دستگاهی که باهاش وارد اکانتت شده رو ببینی اگه آشنا باشه خب متوجه میشی مال کی بوده
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
الان به عکسام دسترسی پیدا کرده؟نگران اینم! بعدش اینکه میتونم بفهمم کی بوده؟
فقط نگران عکس و این چیزام.دسترسی داشته به اونا؟
اره هکت کرده،اخه چرا کد فرستادی براش؟ کد رو نفرستی به هیچ وجه نمیتونن هکت کن تایید دو مرحله ای هست تو تل گرام اونو روشن کن پس وورد بده حتی اگه کدو هم بدی یا بردارن نمیتچنن هکت کنن تا اون کد نباشه،جدا از گوشیت به تل گرامتم پسو ورد بده
کیانا،کارن😍😍
با pc وصل شده.من نمیدونم مال کیه
فقط نگران عکس و این چیزام.دسترسی داشته به اونا؟