2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😭😭

272 بازدید | 6 پست

تازه نامزد کردم شرایطم زندگیم خانواده همسرم همه چی خوبه بعد زنداداشم پدرمو دراورده مدام میخواد ی ایراد از همسرم بگیره مثلا همسرم وقتی میاد خونمون ی چیزی برام میگیره زنداداشم میاد و هی میگع چقد خسیسه چرا اینو گرفته باید بهترشو میگرفت و علاوه بر خودم تو کل فامیل جار میزنه بعضی مواقع حرفاش انقد برام دردسر درست کرده ک ب گریه افتادم درصورتی ک خودم اصلا کاری ب کارش ندارم و تو عمرم تو هیچیش دخالت نکردم😭

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱

😬😬😬😬

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین بار بهش مستقیم و غیر مستقیم تذکر دادم اما تو کتش نمیره 

همسرم تازه سرکار رفته خودم بهش میگم قناعت کنه تا بتونیم پس اندازی واسه ایندمون جمع کنیم 

بعد زنداداشم مدام سرکوفت میزنه بهم ک شوهرت خسیسه و مرد زندگی نیس 

خستم کرده همسرم وضعش خوبه و متوسطه ولی این خانم انقد کوچیکش کرده تو فامیل ک هرچی سعی میکنم درست نمیشه😢

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱