2777
2789
عنوان

دیگه بغض کردم

464 بازدید | 29 پست

دیگه رد دادم ، دیگ خون به مغزم نمی‌رسه ، 

همه ازدواج می کنن منم خیر سرم ازدواج کردم 

معلوم نیست چه مرگشه ، بجای شوهر زن گرفتم 

باید بکشیش تا باهات رابطه داشته باشه ، برم دادگاه بگم تمکین نمیکنه همه به ریشش بخندن ، 

آخه مرد هم انقد یبس ، بغض کردم دیگه بخدا 

انقد نمیاد سمتم ک حرصی میشم تو دلم میگم اشکال نداره بذار طول بکشه اونم خواست تو نذار بذار بفهمه اذیت شدن یعنی چی اما کلا نمیادش تا جنگ بپا کنم 

دیشب تا صبح عذاب می کشیدم بهشم گفتم مثل خر خوابید عینشم نبود گفت باشه بعدا ، انگار دست کنه ک بذارم بعدا

هی وای من

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خب بشینین قشنگ حرف بزنین

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

قربونت برم ان شاءالله هر چی میخوای خدا بهت بده ان شاءالله مشکلت حل میشه 

برای منم دعا کن دلم داره میترکه 🖤😔 ان شاءالله زندگیم خوب بشه 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

برید س....تراپ

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
برا خودش وقت نمی‌ذاره پاسخ بیاد با من بریم ..

جدی برخورد کن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖