2777
2789

زنگ بزن نمایندگیش ممکنه اتصالی کرده باشه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بازن توو این وضعیت

امروز که تقریبا همه جا باز شد حالا تو زنگ بزن شاید باز بودند

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
شاید از پریزش باشه مال من دوبار اینطوری شد عوضش کردم باید اسمش رو یادم نمیاد به این رابطه بزنی که نس ...

اره منم رابط زدم تنش وصله از همون اول با همونه پس واسه چیه

خدایا شُکرت❤🧿
الان ک نمیشه فردا صب باید بزنم شمارشو از کجا بگیرم؟

از ۱۱۸

توی گارانتیش هم مینویسه

از ۱۱۸  توی گارانتیش هم مینویسه

گارانتیش توو اسباب کشی پیدا نکردم الان تا صب چیکار کنم انگار بوی سوختگیه سیمه .نوئه چرا اینجوری شده یعنی

خدایا شُکرت❤🧿
گارانتیش توو اسباب کشی پیدا نکردم الان تا صب چیکار کنم انگار بوی سوختگیه سیمه .نوئه چرا اینجوری شده ...

نگاه کن سیم سیارت نیم سوز نشده باشه 

مارکش رو از ۱۱۸ بپرسی میگه بهت بگو نمایندگی یخچال سامسونگ تو شهر فلان