2777
2789
عنوان

بیایند بگید بچه که بودین چه کارای بدی کردی 🥳🤭🤗😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3116 بازدید | 219 پست
وای یه بار مهمون داشتیم که خیلی خیلی پدر و مادرم باهاشون رودروایسی داشتن موقع شام شد مامان و بابام ر ...

یه بارم رفته بودیم عيد دیدنی توی خونشون. خانومه اومد جلوم آجیل تعارف کرد (همشون پسته بودن منم کشته مرده پسته) خلاصه کل دیس پسته رو از دستش گرفتم گفتم ممنون بعدش ظرفو گذاشتم جلومو شروع کردم به خوردن به خانومه گفتم پسته هاتون خیلی خوشمزس بیچاره اومد تعارف کنه بگه همشو ببر منم گفتم باشه یه نایلون بهم بدین بیچاره رنگش پرید 😂😂😂😂😂

وقتی رفتم خونه یه کتک حسابی خوردم 😂😂😂

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
😱😱😱😂😂😂وایی چجوری من یه بار آب و روغن فاطی کردم اتیش گرفت😂

از پردش شروع شد 🤣🤣

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بارم رفته بودیم عيد دیدنی توی خونشون. خانومه اومد جلوم آجیل تعارف کرد (همشون پسته بودن منم کشته م ...

😂😂😂😂😂الان روت نمیشه بری خونشون 

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳

بچه که بودم داشتم همینطور تو حیاط راه میرفتیم دیدم یه چیزی زیر پامه پامو برداشتم دیدم جوجمو زیر پام له کردم😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
😂😂😂😂😂الان روت نمیشه بری خونشون 

وای اون اتفاق مال 6 سالگیم بود همش سر خیک آبرو ریزی راه مینداختم. هر دفعه میریم خونشون من میشم سوژه خندشون😂😂😂

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
آیییییی🤪🤪🤪😩😩

واقعااااا صحنه بدی بود برام 😕

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بعد ی چیز دیگم هس😂😂😂

تو مدرسه ی همکلاسی داشتم خیلی لوس بود بعد من نمیدونم چرا بدبخت زدم تو سرش بعد گریه راه انداخت تو کلاس😂کرم داشتم اصن

ولی خداییش ب جز این من تو مدرسه خیلی مظلومم بودم بچگی ی بار از خواهر دوستم کتک خوردم😞😂😂😂😂

همین.