2789
عنوان

قرص رشد مو

619 بازدید | 39 پست

سلام کسی قرصی میشناسه که واسه پوست و رشد مو جواب بده من به شدت ریزش مو دارم هیچ بیماری ندارم اما هم صورتم جوش زده هم موهام فوق العاده ریزش داره خواهش میکنم کسی اگه میشناسه بهم کمک کنه خیلی خیلی ناراحتم از طرفی خودم قبلا خیلی سخت رژیم گرفتم تا به وزن تناسب رسیدم زیر نظر پزشک الان وزنم از نظر پزشک کاملا مناسب قدم ۱۶۳ وزنم۵۸ واسه همین نمیخوام چاق شم اگه میشه یک قرص معرفی کنید که نه چاقیه بدنی بیاره نه صورت قبلا زینک میخوردم متاسفانه خیلی اشتهامو باز کرد واسه همین نمیخوام این قرصو بخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

Hairtamin ویتامینE و C

اینارو خودم استفاده کردم البته قرص زینک و ویتامین سی برای پوستم عالی بود شفاف و روشن شد و مشکلات پوستی برطرف شد

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

چاق کننده نیست؟

Hairtamin اصلا منو چاق نکرد 

قرص ویتامین سی زینک هم منو چاق نکرد 

ولی hairtamin واقعا چاق نمیکنه یکی از دوستام هر قرصی میخوره چاق میشه اما این قرص اینطوری نیست

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god