2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 603 پست
ولشون کن جو# گرفتن😂😂😂✌🏻

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو تاپیک بودم هیچ توهینی به شما نکرد !!!!

عزیزم اینو نگی چی بگی 

دوستشی دیگه بایدم طرفداری شو بکنی 

اگه واقعا ادعات میشه آدم خوبی هستی طرفدار حق باش

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         
نکنه منظورت منم که بهت توهین کردم؟؟؟ عزیزم عصبانی هستی از دست من؟ منم مریض روانی نیستم که بهت توهین ...

من حتی اسمتون هم اینجا نگفتم 

تاپیکم رو حذف کردم رفتم تو خصوصی به نی نی یار گفتم 

بعد الان بهتون بر خورده؟؟؟؟؟؟؟ 

اون کسی که باید بهش بربخوره منم نه شما............... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
کجاااااا برفااا😐😐😐 @golbargam     بیااا ببین داره کجا میره 😐 @نیکی0   ...

لوس بازی🙂🙂🙂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم اینو نگی چی بگی  دوستشی دیگه بایدم طرفداری شو بکنی  اگه واقعا ادعات میشه آدم خوبی ...

والا دارم حق میگم

برفا جوک گفت از کلمه شوگر مامی به عنوان جوک استفاده کرد گفت یعنی مادری که قند داره شکر داره

گفت این مرحله برات قفله یعنی خیلی ادم مثبتی هستی که این چیزارو نمیدونی

ادم مثبت بودن کجاش توهینه!

{ خانم هستم }
عزیزم اینو نگی چی بگی  دوستشی دیگه بایدم طرفداری شو بکنی  اگه واقعا ادعات میشه آدم خوبی ...

حق اینه که شما هرچی از دهنت در اومد به من گفتی؟ 

چی بهت گفتم؟ 

گفتی شوگر مامی یعنی چی؟ 

گفتم این مرحله فعلا قفله شوگر مامی یعنی مامانی که بر اثر خوردن شیرینی و شکر دیابت گرفته 

برگشتی گفتی مگه من مثل تو هفت خطم و کلی توهین دیگه... 

من متنفرم از فوش دادن 

اینجا خیلی ها من و می شناسن 

تا حالا هیچ فوشی به هیچ کسی ندادم... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
من دیگه چرا؟ 🥺

برفا جان چی شده ؟؟. این لغو کاربری دیگه چیه ؟؟. نکن عزیز دلم اینکارو نکن خواهشا🙏🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
یهو دیدی منم تاپیک زدم نی نی یار بترکون😑😂 کمال_همنشین_در_من_اثر_کرد#  

تو گو خوردی/

تمومش_کن_این_بازی_کثیفو#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من اسمتون رو به نی نی یار گفتم  فقط بگو من چی بهت گفتم که بهم گفتی هفت خط و ع... ن خانم؟  ...

من فقط یه سوال ساده پرسیدم 

گفتم معنی این کلمه رو نمیدونم 

حالا تو نمیخوای بمن بگی که معنی اون کلمه چیه حداقل مسخرم نکن که معنی این میشه مامانت قند و شکر نخوره که دیابت نگیره فعلا اینو داشته باش.

ادم واسه غرورش زندگی میکنه اگه تو دوست نداری کسی بهت توهین نکنه منم دوست ندارم

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡