2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

| مشاهده متن کامل بحث + 3116 بازدید | 603 پست
@______negar______   نگار جان عزیزم این بیشعورا دست خودتو میبوسن😌سپردمتون به نگار پناه بگیری ...

یاخودع_خدای_احدو_واحد#   

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من چی☹

تو که نفس جانی 

نتیجه ی من 😍💜

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
اسمش رو نمی گم...  ولی امیدوارم دیگه تکرار نکنه...

نکنه منظورت منم که بهت توهین کردم؟؟؟

عزیزم عصبانی هستی از دست من؟ منم مریض روانی نیستم که بهت توهین کنم 

من جواب توهینای تورو دادم 

وقتی یه نفر تاپیک میزنه هنوز رو این کلمه قفلی و منو مسخره میکنی که معنی این کلمه رو نمیدونم و منو هالو خطاب میکنی منتظر نباش بهت بگم دردت رو سرم. جواب توهین توهینه.

در ضمن تو که یه تاپیک اختصاصی زدی منو تگ کردی و آبروی منو جلوی همه بردی 

الان که همه میگن کی ناراحتت کرده میگی نمیگم اسمشو؟

خودم خودمو تگ میکنم عزیزم @مو___قرمزی  

حالا ننه من غریبم بازی در نیار که بهم توهین کردن و فلان منم از حرفای تو عصبانی شدم و بهم بر خورد.

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         
وایییی برفا تو دیگه چرا 🙄🙄🙄🙄

من دیگه چرا؟ 🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نکنه منظورت منم که بهت توهین کردم؟؟؟ عزیزم عصبانی هستی از دست من؟ منم مریض روانی نیستم که بهت توهین ...

من اسمتون رو به نی نی یار گفتم 

فقط بگو من چی بهت گفتم که بهم گفتی هفت خط و ع... ن خانم؟ 

من چی بهت گفتم که اونطوری بهم توهین کردی؟؟؟؟؟؟