2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

| مشاهده متن کامل بحث + 3116 بازدید | 603 پست
بله من جای شما نبودم و نمیدونم اون لحظه چه حسی داشتین اما اون لحظه تو تاپیک حضور داشتم و هیچ کلمه ی ...

نه عزیزم اینطور نیست 

همین جمله ای که گفت دوازده تا لایک خورد یعنی اینکه همه به ریش من خندیدن و لایکش کردن

یه کلمه انگلیسی گفتن دوازده تا لایک نمیخوره

#دختر کورد💎   میشه لطفا برای سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات  بفرستی🧡                         
من یه لحظه دیدم ریپلای دارم  با کلی فوش  حتی نزاشت بگم  تاپیک و قفل کرد  شوک ...

قلبم اصلا خودتو ناراحت نکن

ایشون متوجه منظور شما نشدن 

همه ما میدونیم که تو خیلی آدم با ادب و خوبی هستی و در اون لحظه هم حق داشتی عصبانی بشی💜💜💜

چند تا نفس عمیق بکش 💜💜💜💜💜💜

...mon amour

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مگه شما پزشکید 

خیر 

دانشجوی روانشناسی هستم... 

گاهی وقتا به عنوان داوطلب به بیمارستان ها سر می زنم و با بیمار ها صحبت می کنم

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نه عزیزم اینطور نیست  همین جمله ای که گفت دوازده تا لایک خورد یعنی اینکه همه به ریش من خندیدن ...

خب چون جملش جوک بود 

شوگر مامی رو با طنز معنی کرد

وگرنه در اصل شوگر مامی یه چیز دیگه است.

لایک خورد چون قضیه رو طنز کرد.

من خودمم یبار تو یه تاپیک شوگر ددی رو همینجوری به طنز معنی کردم ۵۰ تا لایک خورد 

{ خانم هستم }
من یه لحظه دیدم ریپلای دارم  با کلی فوش  حتی نزاشت بگم  تاپیک و قفل کرد  شوک ...

میفهمم💔 منم بعضی وقتا یه چیزی رو بدون هیچ منظوری میگم ولی از حرفم اشتباه برداشت میکنن و جواب بدی بهم میدن ولی خب عب نداره اشتباهه دیگه پیش میاد 

متاسفم زبونتون فقط برای مسخره کردن میچرخه

ای وایییییییییی

تنها کاری که شاید یه روزی با اطمینان بگم انجامش ندادم مسخره کردنه... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
خیر  دانشجوی روانشناسی هستم...  گاهی وقتا به عنوان داوطلب به بیمارستان ها سر می زنم و با ...

آها 

موفق باشید

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....