2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 603 پست
تو پی وی براتون پیام گذاشتم  یه نفر بهم توهین کرده بود بدون دلیل!  تاپیکش رو قفل کرد&nbs ...

یه کاربر هم به من فحش داد بعد سریع ویرایشش زد دستم موند تو پوست گردو

تازه اوندفعه هم همه نی نی یارا رو تگ کرد گفت یا جانی دپو لغو میکنید یا میرم فتا شکایت میکنم

منم منتظرم بره شکایت کنه

اینجا رو جدی نگیر بابا😂

{ خانم هستم }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر هم به من فحش داد بعد سریع ویرایشش زد دستم موند تو پوست گردو تازه اوندفعه هم همه نی نی یارا ...

خیلی از این حرفا بهم زدن 

ولی این کاربر واقعا شورش رو درآورد 

خودت که خوندی 

عفت کلام نداشت... 

قیافه ی من   

واقعا چطوری می تونن این حرفارو بزنن؟ 

من حتی می خواستم به نی نی یار بگن چی گفته 

نتونستم 🤦‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
یه کاربر هم به من فحش داد بعد سریع ویرایشش زد دستم موند تو پوست گردو تازه اوندفعه هم همه نی نی یارا ...

یک ساعت وایستادیم کاپ کیک رو راضی کردیم 🙄 کجا بودی تو😊

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
خیلی از این حرفا بهم زدن  ولی این کاربر واقعا شورش رو درآورد  خودت که خوندی  عفت ک ...

اره خوندم خیلی بی ادب بود

اما اون کاربری که من میگم خییییییییلی از این بی ادب تر بود.

{ خانم هستم }
نرو برفا مرگ من😭

زبونت و گاز بگیر... 

قرار نیست هرچی شد جونت و بزاری وسط مهربون جان... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
منم نی نی یار مخفی ام با لباس شخصی میام

نه دیگه تو جانی خودمی😁

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
سلام چرا؟

چرت میگه عزیز دلم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
شام میخوردم الانم میخوام برم حموم  😂

برو خوش بگذره 😁