2777
2789
عنوان

کاپ کیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 194 پست

@کاپ_کیک_عصبانی  

از بین شما مطمئنم هیچ کدومتون به اندازه من تو این سابت اذیت نشدید و حرف نشنیدید

حالا چون دو نفر یه زری زدن و رفتن تو باید چمدون دست بگیری بری اره؟؟؟؟؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نگار بهش بو بشینه سرجاش ورنه گیساشو مورم😐

@کاپ_کیک_عصبانی   دومین تهدید..اگ موهای پر پشتتو دوس نداری بتمرگ دلبندم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوگل انقدر ضعیف نباش دیشب تو خصوصی یه نفر برگشت به من گفت کمتر بیا سایت کاربرا ارامش داشته باشن و کل ...

اوفففف اینقدر بمن گفتنو بستن تو چالشو اینا

ولی من دوستام برام باارزش ترن

تیکر تولدمه♥️
بخدا دیگ ظرفیت ندارم نگار اخه تو یه ۲۴ ساعت اینهمهههه بی رحمی غیر قابل باوره

بیا باهم بریم کاپی... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بخدا دیگ ظرفیت ندارم نگار اخه تو یه ۲۴ ساعت اینهمهههه بی رحمی غیر قابل باوره

کجا وایستا بابا تازه نقاشیتو کشیدم 

زدم تو اتاقم 😻😻

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
لج کدومه نگار چقدر جلو خودمو بگیرم چقدر خوددار باشم چقدر بگم عیبی نداره  خب منم ی ظرفیتی ...

چرا بخاطر هر بی جنبه ای ناراحت میشی؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃