2777
2789
عنوان

کاپ کیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 194 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فهموندمش نگار نمی فهمه

@کاپ_کیک_عصبانی  

باااید بفهمی/

ازین لج کردن خستع نشدی؟/

هی داریم میگیم نرو نرو خو گوش کن دیگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چراااا نی نی یار لغو نمیکنهههه

هم تو خصوصی گفتم

هم دو بار تاپیک زدم واااسش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خوشبحالشون بابا... من یه مدت خیلی ناراحت بودم.... خداحافظی کردم.... هیچکس کَکِش هم نگزید😐

اگه بری خودمو میکشم فهمیدی🤨😂

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
سوگل اگه برات یه ذره ارزش داریم بمون تاپیک نزن که اعصابت خراب شه تا یه مدت عشق دلم بمون😕❣😭 @کاپ ...

والا بخدا...  @کاپ_کیک_عصبانی    نمیریاااااا/

@نی_نی_یار_5    تعلیقش نکن مرسی این الان داغ کردع نمیدونع چی میگ..بعدش برمیگردع خودتون باز زحمت میشع براتون...لغوش نکنین/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

وسط این شلوغی گزارش بزنین https://www.ninisite.com/discussion/topic/5513655/بعضیا-فقط-بلدن-آدمو-ناراحتت-کن-کاری-دیگ-ندارن-متاسفم-

واقعا-برات?postId=167302647لطفا مرسی 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
خوشبحالشون بابا... من یه مدت خیلی ناراحت بودم.... خداحافظی کردم.... هیچکس کَکِش هم نگزید😐

😂😂😂اخه اکثرا برمیگردن منم ناراحت نمیشم 😅

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
@کاپ_کیک_عصبانی     باااید بفهمی/ ازین لج کردن خستع نشدی؟/ هی داریم میگیم نرو نرو خو گ ...

نگار جان به روش خودت برو🤣فحش

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اگه بری خودمو میکشم فهمیدی🤨😂

باچه... فقط بخاطر تو نمیرم... اشک ذوق  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔