2777
2789
عنوان

کاپ کیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 194 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهموندمش نگار نمی فهمه

@کاپ_کیک_عصبانی  

باااید بفهمی/

ازین لج کردن خستع نشدی؟/

هی داریم میگیم نرو نرو خو گوش کن دیگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چراااا نی نی یار لغو نمیکنهههه

هم تو خصوصی گفتم

هم دو بار تاپیک زدم واااسش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خوشبحالشون بابا... من یه مدت خیلی ناراحت بودم.... خداحافظی کردم.... هیچکس کَکِش هم نگزید😐

اگه بری خودمو میکشم فهمیدی🤨😂

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
سوگل اگه برات یه ذره ارزش داریم بمون تاپیک نزن که اعصابت خراب شه تا یه مدت عشق دلم بمون😕❣😭 @کاپ ...

والا بخدا...  @کاپ_کیک_عصبانی    نمیریاااااا/

@نی_نی_یار_5    تعلیقش نکن مرسی این الان داغ کردع نمیدونع چی میگ..بعدش برمیگردع خودتون باز زحمت میشع براتون...لغوش نکنین/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

وسط این شلوغی گزارش بزنین https://www.ninisite.com/discussion/topic/5513655/بعضیا-فقط-بلدن-آدمو-ناراحتت-کن-کاری-دیگ-ندارن-متاسفم-

واقعا-برات?postId=167302647لطفا مرسی 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
خوشبحالشون بابا... من یه مدت خیلی ناراحت بودم.... خداحافظی کردم.... هیچکس کَکِش هم نگزید😐

😂😂😂اخه اکثرا برمیگردن منم ناراحت نمیشم 😅

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
@کاپ_کیک_عصبانی     باااید بفهمی/ ازین لج کردن خستع نشدی؟/ هی داریم میگیم نرو نرو خو گ ...

نگار جان به روش خودت برو🤣فحش

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اگه بری خودمو میکشم فهمیدی🤨😂

باچه... فقط بخاطر تو نمیرم... اشک ذوق  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔