همیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 82 عنوان فولیکول۲۴ 96 بازدید | 4 پست سلام من امروز رفتم سونو دوتافولیکول ۲۴و۲۳ داشتم روز ۱۳ سیکلمه دکتری که میرفتم امروز نبود باید امپول بزنم یا نیازی نیست دریا شود ان رود که پیوسته روان است...... 1399/09/15 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزاا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 6137 سایز فولیكولت عالیهدكتر من میگفت اگه سایز فولیكولت بالای ١۶ بود آمپولو بزن.آمپول hcg بهم داده بود. آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
همیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 82 سایز فولیكولت عالیه دكتر من میگفت اگه سایز فولیكولت بالای ١۶ بود آمپولو بزن. آمپول hcg بهم داده بو ... به نظرتون خودماز داروخانه بگیرم بزنم یا صبرکنم دوشنبه برم دکتر دریا شود ان رود که پیوسته روان است......
الیزاا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 6137 بنظرم بگیر چون دكتر هم بری وقتی سایز فولی رو ببینه صد در صد میگه بزن.برای من ١٧ و ٢١ بود دكترم گفت بزنم. از خود دكتر سونو گرافی میپرسیدی.آمپولت چیه؟ hcg؟ آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...