2821
2789
عنوان

لعنت به من....

116 بازدید | 11 پست

چرا وقتی اونقد دلش پاک بود ، اونقد مهربون بود ، عاشورا عزاداری امام حسینو کردیم با هم ‌.. وقتی جون میدادیم واسه هم..

وقتی حرص معتاد شدن دوستاشو میخورد و نگرانشون بود و همش چه کنم چه کنم میکرد ،، برنامه ها داشت واسه آینده ش ،، میخواست درسشو تموم کنه شرکت بزنه... میخواست شریک شه مغازه بزنن‌‌‌ کارشون بگیره دست و بالش یکم پر شه که همون یه ذره پولشو خوردن ... قدر ندونستم؟

چرا گذاشتمش بی دلیل رفتم و باعث شدم هزارتا کثافت کاری کنه تو اون ۶ ماهی که خودمم داشتم از دوریش پرپر میزدم ... خودش معتاد شه ... خودش خودشو نابود کنه و الانم شده یه پسر ۲۱ ساله معتاد بی ثباتی که حتی دیگه واسه خونوادشم ارزشی نداره و طردش کردن  ...

دلم ‌کبابه واسه حال و روزش .. واسه اینکه خودش میخواد خودشو پیدا کنه ، میگه بخدا میخوام ترک کنم .. ولی نمیتونم .. 

متنفرم از رفیقا و آدمای مزخرف دورش  ..

میشه واسمون دعا کنین؟! خیلی بدم میاد از خودم که انقد ضعیفم ، انقد حال و روزم بسته به یه آدم دیگس ...

میشه از خدا بخواین حالش خوب شه که حالم خوب شه؟

میشه همه چی مث قبل شه؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😔😔😔

صلوات میفرستم🌷

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

ایشالا ک همه چیز درست شه کنارش باش آدمش کن یه جورایی دست خودته درست شدنش🙃

یعنی انقد رومخش کارکن البته ریز ریزانه م به خاطر تو بره کمپ تا پاک پاک شه بعد دوباره از نو باهم شروع کنین

❤️
ایشالا ک همه چیز درست شه کنارش باش آدمش کن یه جورایی دست خودته درست شدنش🙃 یعنی انقد رومخش کارکن ال ...

دقیقا عذاب وجدانم بخاطر اینه که خودمو مسبب این حال و روزش میدونم و احساس مسئولیت میکنم یجورایی ...

کاش درست شه واقعا..

دقیقا عذاب وجدانم بخاطر اینه که خودمو مسبب این حال و روزش میدونم و احساس مسئولیت میکنم یجورایی ... ...

من درجریان شما نیستم عزیزم ولی ب نظرم هرچیزی دست خود ادمه و اونی ک شما میگین حتی بابد ترین موقعیت حالا مثلا روحی هم نبایددست ب مواد بزنه قضاوت کار خداست ولی آدم نباید ضعیف باشه باید مث مرد قوی باشه الله اعلم.. 

❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز