2777
2789
عنوان

لعنت به من....

116 بازدید | 11 پست

چرا وقتی اونقد دلش پاک بود ، اونقد مهربون بود ، عاشورا عزاداری امام حسینو کردیم با هم ‌.. وقتی جون میدادیم واسه هم..

وقتی حرص معتاد شدن دوستاشو میخورد و نگرانشون بود و همش چه کنم چه کنم میکرد ،، برنامه ها داشت واسه آینده ش ،، میخواست درسشو تموم کنه شرکت بزنه... میخواست شریک شه مغازه بزنن‌‌‌ کارشون بگیره دست و بالش یکم پر شه که همون یه ذره پولشو خوردن ... قدر ندونستم؟

چرا گذاشتمش بی دلیل رفتم و باعث شدم هزارتا کثافت کاری کنه تو اون ۶ ماهی که خودمم داشتم از دوریش پرپر میزدم ... خودش معتاد شه ... خودش خودشو نابود کنه و الانم شده یه پسر ۲۱ ساله معتاد بی ثباتی که حتی دیگه واسه خونوادشم ارزشی نداره و طردش کردن  ...

دلم ‌کبابه واسه حال و روزش .. واسه اینکه خودش میخواد خودشو پیدا کنه ، میگه بخدا میخوام ترک کنم .. ولی نمیتونم .. 

متنفرم از رفیقا و آدمای مزخرف دورش  ..

میشه واسمون دعا کنین؟! خیلی بدم میاد از خودم که انقد ضعیفم ، انقد حال و روزم بسته به یه آدم دیگس ...

میشه از خدا بخواین حالش خوب شه که حالم خوب شه؟

میشه همه چی مث قبل شه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔

صلوات میفرستم🌷

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

ایشالا ک همه چیز درست شه کنارش باش آدمش کن یه جورایی دست خودته درست شدنش🙃

یعنی انقد رومخش کارکن البته ریز ریزانه م به خاطر تو بره کمپ تا پاک پاک شه بعد دوباره از نو باهم شروع کنین

❤️
ایشالا ک همه چیز درست شه کنارش باش آدمش کن یه جورایی دست خودته درست شدنش🙃 یعنی انقد رومخش کارکن ال ...

دقیقا عذاب وجدانم بخاطر اینه که خودمو مسبب این حال و روزش میدونم و احساس مسئولیت میکنم یجورایی ...

کاش درست شه واقعا..

دقیقا عذاب وجدانم بخاطر اینه که خودمو مسبب این حال و روزش میدونم و احساس مسئولیت میکنم یجورایی ... ...

من درجریان شما نیستم عزیزم ولی ب نظرم هرچیزی دست خود ادمه و اونی ک شما میگین حتی بابد ترین موقعیت حالا مثلا روحی هم نبایددست ب مواد بزنه قضاوت کار خداست ولی آدم نباید ضعیف باشه باید مث مرد قوی باشه الله اعلم.. 

❤️