2777
2789
عنوان

با سیاستا

135 بازدید | 19 پست

یه نفر ناراحتم کرد بهش گفتم بعد او ازم ناراحت شد و استوری بی جنبه بودن برام گذاشت منم دوباره رفتم گفتم اشکال نداره من ازت ناراحت نیستم تو هم منو ببخش و میخواستم که ناراحت نباشه بعد دیدم سین کرده ج نداده گفتم کاش اصلا جوابشو نمیدادو ارزش نداشت حالا چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه میگفتین ناراحتم اما میبخشم شما رو

دیگه نیازی نبود چک کنین استوری و ... یا کشش بدین

چون احساس میکنه زیادی براتون مهمه

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
همون لحظه میگفتین ناراحتم اما میبخشم شما رو دیگه نیازی نبود چک کنین استوری و ... یا کشش بدین چون ا ...

چون آشنامه گفتم دلش نشکنه شنیدم خیلی ناراحت شده گفته بی جنبه بوده

همون لحظه میگفتین ناراحتم اما میبخشم شما رو دیگه نیازی نبود چک کنین استوری و ... یا کشش بدین چون ا ...

بخدا من کش نداذم گفتم بزار تموم شه رفتم زیر استوریش با لبخند گفتم من بخشیدم تو هم ناراحت نباش مثلا فلانی جون با قلب بعد دیدم سین کرده ج نداده

چرا اکثرا میخوان همیشه ی کاری بکنن یا ی چیزی بگن .!! باور کنید خیلی وقتا هییچ کاری نکردن و هیچ چیزی ...

خوب عزیزم تو که خبر نداری من حتی اول پیاماشو سین نمیکردم بعدش رفتم اونو گفتم حالا خودشو برام گرفته

بخدا من کش نداذم گفتم بزار تموم شه رفتم زیر استوریش با لبخند گفتم من بخشیدم تو هم ناراحت نباش مثلا ف ...

از من میشنوی فقط بی محلی جواب میده در عین احترام

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند