2777
2789
عنوان

بازم نشد 😭 😭 😭 😭

165 بازدید | 13 پست

بازم آزمایشم منفی شد  بازم لیاقت مامان شدن و نداشتم حالم خوب نیست لباسای نی نی نداشتم و گرفتم بغل گریه میکنم هیچی آرومم نمیکنه 😭😭😭😭

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

عزیزم یعنی چی که لیاقت نداشتی  صبور باش و بیخیال

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الهی 😢خدا دامن شما رد هم سبز میکنه عزیزم غصه نخور شما هم خدارو دارید 

اومدیم بد باشیم خدا نخواست🤦‍♀️اومدیم خوب باشیم بنده خدا 😒پاپجی باز قهار 😎حوصله بحث ندارم 🤚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برات صلوات فرستادم.ان شاءالله به حق محسن حضرت زهرا خدا نی نی سالم و صالح بهت بده و همه بچه هارم برا پدر و مادرشون حفظکنه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
الهی 😢خدا دامن شما رد هم سبز میکنه عزیزم غصه نخور شما هم خدارو دارید 

دوساله صداش میزنم دست به دامن همه اماما شدم به همه قسمش دادم نمیشه نمیشه 😭😭😭😭

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
😭😭😭پس درکم میکنی چه حالی دارم نه 

اره من دوسال طول کشید گریه میکردم میگفتم خدایا ازت متنفرم .

زجه میزدم 

ولی در اخر باردار شدم و پشیمون از کفر گفتنم

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍