2821
2789
عنوان

توهم بویایی ☹

520 بازدید | 14 پست

دیدین بعضیا توهم میزنن که مثلا یه چیزی رو دیدن که وجود نداشته؟یا مثلا توهم میزنن که یه چیزی رو شنیدن؟

خب من فکر میکنم توهم از نوع بویایی دارم 

همش بو های مختلفی رو حس میکنم که بقیه میگن همچین بویی نمیاد😑

الانم بوی سیگار رو حس میکنم در حالی که کسی توی خونمون سیگار نمیکشه و اصلا سیگار و ادم سیگاری تو خونه وجود نداره 

گاهی بوی ادکلن های خوشبویی رو حس میکنم که مثلا چند ماه قبل یکی از دوستام استفاده کرده 

واقعا چمه من؟🤔😣😥

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

من هروقت خیار میخورم مزه گردو میده 😑

توهم چشایی دارم😶

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هروقت خیار میخورم مزه گردو میده 😑 توهم چشایی دارم😶

😂😂😂😂😂😂😂

ما ها ابر انسانیم 

از کره های دیگه اومدیم احتمالا

اها گفتی خیار گاهی هم که خیار میبینم تو گوشی یا تلویزیون بوشو کاااملا حس میکنم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

من بعد از کرونا گرفتنم  بو و مزه ی همه چیز بد  شده برام😞یا بوی پیاز میدن یا ادکلنا بوی الکل ،داره  میشه یکسال که اینطوری موندم 

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

😂😂😂😂😂😂😂 ما ها ابر انسانیم  از کره های دیگه اومدیم احتمالا اها گفتی خیار گاهی هم که خی ...

اااااه

احسنت ب تو

مامانمم میگه جا گردو بت خیار میدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بویایی فقط مال تو😂

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
من بویایی ندارم کرونا ییم

انشالله زودتر خوب شی

من بوهایی که وجود ندارن رو حس میکنم

این بوی سیگاری که وجود نداره خیلی وقتا اذیتم میکنه 

واقعا من چمه؟

کسی میدونه؟

من بعد از کرونا گرفتنم  بو و مزه ی همه چیز بد  شده برام😞یا بوی پیاز میدن یا ادکلنا بوی ال ...

اون اوایل کرونا گرفتی؟اسفند پارسال؟

اره

اون موقع ها ترسش سخت تر از بیماریش بود واقعا

من بعد کرونا ۲ ماه کلا بویایی نداشتم و مزه ها بجز شیرینی و شوری نمیفهمیدم ‌ولی بعد اون نزدیک یک‌ماهه بوها رو یه مور دیگه میفهمم خیلی بده ها .مثلا اکثر آشها و فسنجون اینا مزه لواشک میده .همه ادکلن ها همه یه جور بوی خاصی میدن که قبلا اوک بو رو حس نکردم .مثلا نارنگی و پرتغال بوی ویکس میده .چی بگم کلن هیچی مثل سابق نیس برام بوها و مزه ها تغییر کردن

من بعد کرونا ۲ ماه کلا بویایی نداشتم و مزه ها بجز شیرینی و شوری نمیفهمیدم ‌ولی بعد اون نزدیک یک‌ماهه ...

یا خود خدا😨

این کرونا لعنتی چیه دقیقا ؟چرا هر بار یه چیز جدیدی ازش رو میشه؟😨🤕

یا خود خدا😨 این کرونا لعنتی چیه دقیقا ؟چرا هر بار یه چیز جدیدی ازش رو میشه؟😨🤕

من فکر میکردم من اینجوری شدم سرچ کردم دیدم نه بدتر از منم هست ،بعضیا کلا بوی تعفن حس میکنن جوری که نمیتونن چیزی بخورن  

2823
2791
2779
2792