a_i_d_a مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3775 عنوان بی حوصلگی 65 بازدید | 9 پست بچه ها پیشنهاد برای بهتر شدن خستگی و بی حوصلگی بدید☺ یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم 1399/09/15 | 18:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاترین_ارنشاو عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 7008 با کلیپهای زومبا توی یوتیوب ورزش کن، هم شاده هم انرژیتو میبره بالا هم رو فرم میای
a_i_d_a مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3775 ورزش... الان می خواستم بکنم ولی زود خسته شدم یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
a_i_d_a مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3775 با کلیپهای زومبا توی یوتیوب ورزش کن، هم شاده هم انرژیتو میبره بالا هم رو فرم میای دانلود کردم ولی میخوام شروع کنم حسشو ندارم یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
ونگوگ عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 2745 من نظرم برعکس دوستانه یوگا کار کن اروم آهنگ ملایم نور کم بعد خود به خود انرژی میای قهوه بخور کتاب بخون
کاترین_ارنشاو عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 7008 دانلود کردم ولی میخوام شروع کنم حسشو ندارم یه پسره هست اسم کانالشFitness Marshall هست، اگه زبانت خوب باشه، با کلیپش هم میرقصی هم میخندی خیلی جکهپاشو پاشو با همون آهنگا حداقل یکیشو بذار یه قر بده بعد حسش میاد
a_i_d_a مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3775 من نظرم برعکس دوستانه یوگا کار کن اروم آهنگ ملایم نور کم بعد خود به خود انرژی میای&nbs ... الان داشتم یوگا میکردم ده دقیقه شد احساس خستگی و بی انگیزگی کردم البته آهنگ نذاشته بودم یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
a_i_d_a مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3775 یه پسره هست اسم کانالش Fitness Marshall هست، اگه زبانت خوب باشه، با کلیپش هم میرقصی هم میخندی خیلی ... ممنون😊 یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم