2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد

763 بازدید | 11 پست

از اونجایی که بچه اولم از دل درد شدید خیلی گریه میکرد .برای بچه دوم و سومم خیلی تحقیقات کردم که ببینم بالاخره با دل درد نوزاد باید چکار کرد .تا بالاخره سر نوه هام موفق شدم .گیاه اَنیسون رو یه قاشق چایی خوری دم میکردم تو یک سوم استکان بعد نیم ساعت صاف میکردم  با کمی نبات روزی یک بار میدادم بهشون .گفتم اونایی که نوزاد دل دردی دارن انجام بدن حالشو ببرن.بچه انقدر آروم میشه .تو بعضی شهرا بهش میگن کِیفو یعنی بچه بعد خوردنش کیف میکنه

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین فکرو میکردم.ولی دیدم دختر خالم به نوش داده خیلی هم تپولی و آرومه منم بهش دادم

من می‌ترسم چیزی به بچه بدم بخوره چون دکتر کامل ممنوع کرد برام تازه یکی از آشنا ها هم پرستار بود یه چیزی گفت بیشتر منو ترسوندن گفت یه مادری به بچش یه چیزی داده بود خورده بود به بچه اش نساخته بود آوردن بیمارستان با حال وخیم بچه هه بعد یه هفته فوت کرد😢 من حتی آبم میترسم بدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم خیلی میترسیدم ولی دیدم نوه دختر خالم چقد آرومو خوبه منم به نوم دادم انقد دلم میسوزه به بچهام ندادم طفلیا چقد گریه میکردن تا صب 

گیاه انیسون رو که خریدید بریزید تو سبد با آب سرد بشورید بزارید خشک بشه بعد آسیاب کنید نصف قاشق چایی خوری بریزید تو یک چهارم آبجوش درشو نلبکی بزارید بعد نیم ساعت آهسته آب روشو بریزید تو شیشه بچه اندازه یه عدس نبات بریزید بدی طرف غروب بچه بخوره که شب راحت بخوابه.