2777
2789
عنوان

قطع شدن پریود در روز دوم😰

68848 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم😑 من مجرد هستم همیشه پریودم تا ۵یا۶ روز طول میکشید

ولی این ماه فقط دو روز طول کشید و خونریزیم قطع شد

خیلی میترسم چیزیم شده باشه😰تو گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

میشه بگید دلیلش چی میتونه باشه؟؟😢

معلم آینده😍👩🏻‍🏫

کیست میتونه باشه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیس نترس اگه ماهای بعدم اینجورشدی برو دکتر شاید کیست باشه

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

منم ماه پیش اینجوری شدم.رفتم سونو آندومترم ضخیم شده کیست هم دارم😑 ممکنه اتفاقی بوده باشه و ممکن هم هست هورمونهات به هم ریخته باشه.یه دکتر برو.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

منم این ماه روز 19سیکلم یه روز پریود شدم دیگه نشدم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
2790
2778
2791
2779
2792