2777
2789
دفترچه ات چیه؟ من تامین اجتماعی دارم ممنون میشم گلم جرم گیری رو هم برام بزاری و با کشیدن دندون عق ...

نیرو مسلح. 

پس شما بری فارابی بهتره. حکمت فقط دفترچه نیرو مسلح قبول میکنه. 

کشیدن عقل 180

جرم گیری 410

ممنون عزیزم درمانگاه شوریده بنظرت چجوریاس؟ یا درمانگاه ولیعصر تو وکیل اباد؟

شوریده نشنیدم

اما ولیعصر وکیل اباد ۶۳...چون من میرم فروشگاه طلاییه خرید....خیلی دیدمش...ظاهرا که خوب میاد😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نیروهای مسلحی؟ مامانم نیروهای مسلحه. من تامین اجتماعیم با تکمیلی دانا نمیدونم فارابی طرف قرار ...

بله عزیزم. 

آره فارابی همه دفترچه ها رو قبول میکنه اما حکمت فقط نیرو مسلح. 

شوریده نشنیدم اما ولیعصر وکیل اباد ۶۳...چون من میرم فروشگاه طلاییه خرید....خیلی دیدمش...ظاهرا که خو ...

نه نه اصلا خوب نیست. ولیعصر نرید اصلا. دندون پزشکی‌ افتضاحه.

تشخیصشون خیلی افتضاحه. 

من دو بار رفتم هر دوبار تشخیصش اشتباه بود. 

چراااا؟ شوریده چطوره؟

شوریده رو نمیدونم. 

ولی ولیعصر خودم دو بار رفتم خیلی بد بود. یه بار چهار سال پیش دندونمو عصب کشی کرد که تا دو سال بعدش یکسره درد داشت رفتم همین حکمت درست کرد برام. 

یکی دو بار هم رفتم تشخیصشون اشتباه بود. 

گفتم فلان دندونم درد میکنه، بدون عکس و هیجی فقط با یه چوب زد روش گفت درد داره؟ گفتم نه گفت باید عصب کشی کنی. نوبت هم بهم داد. واسه احتیاط رفتم مطب خصوصی نشون دادم گفت نه بابا کاملا سالمه اون دندون حتی ترمیم هم نمیخواد. گفت دردت اصلا ازون دندون نیست دندون عقلت خرابه دردش تو دهنت پخش شده فک میکنی اون دندونت درد داره. 

یه بار هم وقت ترمیم بهم داد همین حکمت گفت دندونت ترمیم لازم نداره بیخود دستش نزن کاملا سالمه. 

نه نه اصلا خوب نیست. ولیعصر نرید اصلا. دندون پزشکی‌ افتضاحه. تشخیصشون خیلی افتضاحه.  من دو با ...

پس فارابی خوبه؟

تامین اجتماعی قبول میکنه؟

برم همینجا؟قیمتاش زیاد نباشه😞😞😞

پس فارابی خوبه؟ تامین اجتماعی قبول میکنه؟ برم همینجا؟قیمتاش زیاد نباشه😞😞😞

آره عزیزم قبول میکنن. دکتراش هم خوبن. 

یه تعداد زیادشون با پزشکای حکمت مشتزکن. 

کلا هزینه ی دندون پزشکی زیاده. 

ببین حتی همون حکمت هم بدون دفترچه باز قیمتاش نسبت به جاهای خصوصی دیگه خیلی پایین تره.