2777
2789
عنوان

دوست پسر بیشعور احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 54 پست

شاید لاف اومده ک همه اونا مال خودشه 

بعدشم اگه مطمعنی پول داره 

پول این تولدی ک گرفتیو ازش بکش بعدشم کات کن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضای قبلیتو یادمه. خوشحالم ک الان دیدم یهو امضات این شده. انشالله امضای منم مثه تو تغییر کنه😍

مررسي عزيزدلم😍❤️😍

انشاالله ك تغيير ميكنه گلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2803
حالا اینقدرم خوب نیست

والا خوب بود و راضیم. به همه هم توصیه میکنم هرگز ی پاپاسی واسه پسر جماعت ک به قول و قرارش تضمینی نیس مایه الکی نذارن. چون اگه طرف بذاره بره لاقل دیگه خیلی غصه نمیخوری

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
والا خوب بود و راضیم. به همه هم توصیه میکنم هرگز ی پاپاسی واسه پسر جماعت ک به قول و قرارش تضمینی نیس ...

واسه منم همینجوریه همیشه طلبکارم😂

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
2804
واسه منم همینجوریه همیشه طلبکارم😂

خوب میکنی گلم. بخدا اینقد بش بی محلی میکردم خودش جونش برام در میرفت. پسرا یه خاصیتی دارن برعکس ما زنها که اگه یه خوبی براشون کنی فک نمیکنن لطفته میگن وظیفته. البته اینا واسه دوران دوستیه. بعد از ازدواج دیگه هردو باید واسه هم تلاش کنن. 

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

بعد دیروز با دوستام رفتم بیرون بهش نگفتم شاکی شد منم گفتم تا وقتی برات ارزش داشتم میگفتم بعدم ب روش آوردم ک ناراحتم اونم فقط معذرت خواهی کرد و بازم هیچ کاری نکرد

2805

هر پسریو انقدر تحویل گرفتین منتظر همچین برخورد هایی باشید 

کاملا جدی گفتم 

مال من فرق داره هم نداره

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
عزیزم شماره دعا نویسرو بده

بله؟ اشتباه گرفتی عزیزم. من اصلا اعتقاد ندارم به این چیزا

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بعد دیروز با دوستام رفتم بیرون بهش نگفتم شاکی شد منم گفتم تا وقتی برات ارزش داشتم میگفتم بعدم ب روش ...

کلا چقد هزینه کردی واسه اون تولده؟ 

2801