2777
2789
عنوان

میشه بیاید 😒

168 بازدید | 32 پست

سلام من با شوهرم خیلیییسی بحث می کنیم  دیگه جفتمون خسته شدیم میترسم از هم طلاق بگیریم میشه بهم چیز هایی رو که لازمه یاد بدید ممنون میشم 

یه صلوات مهمونم می کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی سر چیز های چرت دعوا می کنیم

اختلاف نظر...

زمانی که اختلاف نظری هست یعنی حداقل یکی از دو طرف داره اشتباه رفتار میکنه یا اشتباه حرف میزنه و یا کلا اشتباه فکر میکنه....

و میدونین بدترین چیز تو دنیا چیه؟.............قبول نکردن اشتباه

اختلاف نظر... زمانی که اختلاف نظری هست یعنی حداقل یکی از دو طرف داره اشتباه رفتار میکنه یا اشتباه ح ...

اره دیگه  همینه من باهاش شوخی می کنم ب من میگه نکن🤐🙄🙄🙄

یه صلوات مهمونم می کنید 
اره دیگه  همینه من باهاش شوخی می کنم ب من میگه نکن🤐🙄🙄🙄

همیشه بابت شوخیاتون ناراحت میشه ازتون؟...یعنی هر وقت که شوخی میکنین باعث ناراحتیش میشین یا نه....گاهی اینطوری میشه؟

همیشه بابت شوخیاتون ناراحت میشه ازتون؟...یعنی هر وقت که شوخی میکنین باعث ناراحتیش میشین یا نه....گاه ...

ابن دفعه اصلا یه جوری شده بود نمیدونم اینطوری کرد 

یه صلوات مهمونم می کنید 
ابن دفعه اصلا یه جوری شده بود نمیدونم اینطوری کرد 

فکر نمیکنین که شاید گاهی حوصله ای شوخی کردن رو نداره؟...البته اینکه اگرم حوصله نداشته باشه نباید برخورد بدی با شما داشته باشه اما این رو شما باید بدونین که اگرم برخورد جالبی باهاتون نداشت در اینجور مواقع شما باید طوری عکس العمل داشته باشین که اون رو شرمنده کنین

فکر نمیکنین که شاید گاهی حوصله ای شوخی کردن رو نداره؟...البته اینکه اگرم حوصله نداشته باشه نباید برخ ...

اهان باشه ممنونم  اجی جونم خیلی راهنماییم کردین ولی یه خورده خو خواهه

یه صلوات مهمونم می کنید 
اهان ممنون اصلا حواسم نبود ولی خیلی از دستش دلخورم 😱😱😭😭😭

با گذشت و مهربونی و اینکه واقعا اگر اشتباهی از طرف هرکدومتون صورت گرفت قبول کنین و سعی کنین برای هم جبرانش کنین..مطمئن هستم قبول کردن اشتباه میتونه خیلی خیلی کمکتون کنه....البته این رو همسرتون هم باید درک کنه بانو