تونر یک داروی مراقبت از پوست میباشد که قسمت بیشتر آن از آب و مواد مغذی تشکیل شده است. تونر یا لوسیون تونیک محصولی است که بین تمیز کردن و آبرسانی استفاده میشود. در واقع بعد از اینکه شما پوست خود را با هر تمیز کنندهایی مانند شیرپاکن، میسلار، ژل شستشو... تمیز کردید قبل از زدن مرطوب کنندهی خود باید از تونر استفاده کنید.
از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
تونر یه مایع هستش که تو روتین پوستی استفادخ میشه و تمام کثیفیهای روی پوست رو عمقی نمیز میکنه شب قبل از خواب بزنی خوبه .اما فقط تونر خالی نزن . من پوستم چربه دارم هیدرودرم استفاده میکنم اما احساس میکنم چربی پوستم رو بیشتر مینکنه میخوام عوضش کنم
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یعنی چی تونر خالی نزنم؟ چی باید دزکنارش استفاده کنم؟ اخرشبامیزنی بعد روش مرطوب کننده میزنی؟
من روتین پوستیم اینجوریه که هفته ای دو بار ماسک لایه بردار میزنم. صبح بیدار میشم صورنم رو با شوینده ی مخصوص پوستم میشورم بعد یه کرم ابرسان میزنم به صورتم. بعد عصر باز میشورم و بعد یه کرم روز میزنم. شب قبل از خواب اول صورتم رو میشورم بعد اول میسلارواتر میزنم به پوستم حسابی تمیز میکنم بعد توتر میزنم و بعد کرم شب . البته آبرسان هم میتونی بزنی
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !