2777
2789

تونر یک داروی مراقبت از پوست می‌باشد که قسمت بیشتر آن از آب و مواد مغذی تشکیل شده است. تونر یا لوسیون تونیک محصولی است که بین تمیز کردن و آبرسانی استفاده می‌شود. در واقع بعد از اینکه شما پوست خود را با هر تمیز کننده‌ایی مانند شیرپاکن، میسلار، ژل شستشو... تمیز کردید قبل از زدن مرطوب کننده‌ی خود باید از تونر استفاده کنید. 

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

وقتی با زل شستشو صورتتو میشوری بعدش یاید باتونر صورتتو پاک کنی تا اگ الودگی و کثیفی تومنافذ بمونه رو تونر پاکشون کنه

واینکه تونر رو با میسلارواتر و شیرپاک کن اشتباه نگیرین کلا ربطی به هم ندارن

[ 👫🏻🧿💍❤Married# شکرِ خدایی رو که تورو بهم داد...]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونر یه مایع هستش که تو روتین پوستی استفادخ میشه و تمام کثیفیهای روی پوست رو عمقی نمیز میکنه شب قبل از خواب بزنی خوبه .اما فقط تونر خالی نزن . من پوستم چربه دارم هیدرودرم استفاده میکنم اما احساس میکنم چربی پوستم رو بیشتر مینکنه میخوام عوضش کنم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تونر یک داروی مراقبت از پوست می‌باشد که قسمت بیشتر آن از  آب و مواد مغذی  تشکیل شده است. ...

استفاده روزانه دار پس...

واینکه صورت رو خراب نمیکنه؟

برای پوست چرب چه مارکی بخرم.

تونر یه مایع هستش که تو روتین پوستی استفادخ میشه و تمام کثیفیهای روی پوست رو عمقی نمیز میکنه شب قبل ...

یعنی چی تونر خالی نزنم؟

چی باید دزکنارش استفاده کنم؟

اخرشبامیزنی بعد روش مرطوب کننده میزنی؟

استفاده روزانه دار پس... واینکه صورت رو خراب نمیکنه؟ برای پوست چرب چه مارکی بخرم.

الارو هیدرودرم درمالاین خوبه و...‌ بستگی به سازگاریش باپوستت داره 

یعنی چی تونر خالی نزنم؟ چی باید دزکنارش استفاده کنم؟ اخرشبامیزنی بعد روش مرطوب کننده میزنی؟

اره مرطوب کننده بعدش میزنیم 

معمولا صبح و شب بعداز شستشوی صورت استفاده کن

یعنی چی تونر خالی نزنم؟ چی باید دزکنارش استفاده کنم؟ اخرشبامیزنی بعد روش مرطوب کننده میزنی؟

من روتین پوستیم اینجوریه که هفته ای دو بار ماسک لایه بردار میزنم. صبح بیدار میشم صورنم رو با شوینده ی مخصوص پوستم میشورم بعد یه کرم ابرسان میزنم به صورتم. بعد عصر باز میشورم و بعد یه کرم روز میزنم. شب قبل از خواب اول صورتم رو میشورم بعد اول میسلارواتر میزنم به پوستم حسابی تمیز میکنم بعد توتر میزنم و بعد کرم شب . البته آبرسان هم میتونی بزنی 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
استفاده روزانه دار پس... واینکه صورت رو خراب نمیکنه؟ برای پوست چرب چه مارکی بخرم.

نه خراب نمیکنه

مری کی خوبه

مک هم اگر اصلشو پیدا کنی خوبه

کلا تونر خوب و اصل گرونه حدود 300 تا 1 تومن باید هزینه کنی هر بار

خودت میتونی تو نت سرچ کنی تونر خونگی مناسب پوستت رو تهیه کنی

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...